Çift monitör kullanabileceğim genişlik en az 140 cm, derinlik ise en az 60 cm olacak şekilde masa lazım. 140 olmasının nedeni fareyi rahat bir biçimde kullanmak. Aklımda şu masa var önerilerinize açığım.
Hepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ya ona da baktım hatta evin hemen aşağısında vardı videosunu felan izledim kasanın ısınacağını düşünüyorum o kısımda. Ayrıca aynı fiyata daha kullanışlıları var.
Tek başınıza 1 saatte halledersiniz, zor bir yanı yok içinde montaj şeması gönderiliyor. Fakat uyarıyorum, aceleniz varsa almayın. Benim masam sipariş verdikten 1 ay sonra, arkadaşımın ki 1.5 ay sonra geldi.
Tek başınıza 1 saatte halledersiniz, zor bir yanı yok içinde montaj şeması gönderiliyor. Fakat uyarıyorum, aceleniz varsa almayın. Benim masam sipariş verdikten 1 ay sonra, arkadaşımın ki 1.5 ay sonra geldi.
Dediğim gibi, ben memnunum. Fiyat & Performans ürünü diyebilirim çünkü daha ucuza masa yok, bu da fiyatına göre gayet kaliteli ve estetik. Karar size kalmış.