POİSON KİNG Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ben piyasaya yeni çıkacak bir fon almak istiyorum ve bu fonların listesini istiyorum. Bu fonların listesini bulabileceğim bir site var mı? Yazın acil (takasbank dışında). Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2024
Arkadaşlar ben piyasaya yeni çıkacak bir fon almak istiyorum ve bu fonların listesini istiyorum. Bu fonların listesini bulabileceğim bir site var mı? Yazın acil (takasbank dışında).
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 6 Temmuz 2024 #2 Fonları takip etmek için: KAP, SPK Bülteni, Portföy şirketlerinin sosyal medya hesapları. Zaten fon açılmadan önce duyuru ve ilan yapılması zorunlu SPK bülteninde açılacak olan fonlar veya halka arz edilecek şirketler duyrulur.
Fonları takip etmek için: KAP, SPK Bülteni, Portföy şirketlerinin sosyal medya hesapları. Zaten fon açılmadan önce duyuru ve ilan yapılması zorunlu SPK bülteninde açılacak olan fonlar veya halka arz edilecek şirketler duyrulur.