Yeni çıkacak GTA oyununun ismi Jason & Lucia olabilir mi?

Oyunun ismi GTA 6 olmayabilir ama dediğinizin olacağını hiç sanmıyorum. Ek paket gibi duruyor. Batı'daki firmaların neredeyse hepsi sayı koymayı bıraktı. Çünkü seriye yeni girecek insanlar fazla sayı görünce gözü korkup girmiyorlar seriye. Ama Japon'lar devam ediyor buna, örnek FF16, adam 16 oyun da birbirine bağlantılı sanıp 16. Oyunu beğenmesine rağmen almıyor belki de. Bu yüzden Rockstar'da sayı kullanmayabilir, ama GTA serisi çok büyük bir marka olduğu için buna ihtiyacı yok. Muhtemelen GTA 6 olacaktır ama olmazsa da şaşırmam.

Kardeş hayırdır ne bu atar falan? ne sanıyorsun kendini? Benim konuya gelipte yazma o zaman, boş yere atarlanıyorsun kim canını sıktıysa git hesabını sor bana ne çemkiriyorsun? aynı yanıtı yanlışlıkla atmış olabilirim kalbini kırmak istemem ama bu gerginliğini atmazsan başına fena belalar açabilirsin haberin olsun sadece bir konu açtım açtığım konunun satırına da (olabilir mi sizce?) Diye soru sorma eki ekledim? Adamlar GTA 6 diye oyun çıkaracaklarsa bunu GTA VI traileri yakında yayınlanacak denirdi anlatabildim mi o yüzden bu teoriyi ortaya koydum bir daha bu şekilde beni terslersen tepemi attırabilirsin kendine hakim ol. Adam gibi yazıyorsan yaz saygılı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…