Yeni çıkan Deadpool Wolverine filminde yaş kısıtlaması var mı?

cti real

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaşlarımız 13 ve yarın benimle beraber 2 arkadaşım daha toplam 3 kişi +16 olan Deadpool Wolverine filmine gitmeyi düşünüyoruz. Bizi içeri alırlar mı? Dipnot: Cinemapinke gidiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşlarımız 13 ve yarın benimle beraber 2 arkadaşım daha toplam 3 kişi +16 olan Deadpool Wolverine filmine gitmeyi düşünüyoruz. Bizi içeri alırlar mı? Dipnot: Cinemapinke gidiyoruz.
hatırlıyorumda 12 yaşımda falan +13 +16 yaş sınırlamalarına falan bilet alırken hiç sormuyorlardı, bence bir sorun olmaz.

Hatırlıyorumda 12 yaşımda falan +13 +16 yaş sınırlamalarına falan bilet alırken hiç sormuyorlardı, bence bir sorun olmaz.

Biz +13 filme girerken yaşlarımızı söyledik ama yine de kimliğe baktılar yaşımızdan küçük durmuyoruz hiçbirimiz

Biz +13 filme girerken yaşlarımızı söyledik ama yine de kimliğe baktılar yaşımızdan küçük durmuyoruz hiçbirimiz
Belki ben malatyada olduğum için bu tarz küçük şehirlerde pek dikkat edilmiyordur.

Umurlarında olmuyor inanki içeri almazlarsa bir tane abiyi çevirin "bu bizim velimiz izin veriyor" dedirtip adamada teşekkür edip içeri girebilirsiniz.

Belki ben malatyada olduğum için bu tarz küçük şehirlerde pek dikkat edilmiyordur.
Ben alırlar diye düşünüyorum hem sayı açısından 3 kişiyiz fazla gibi hemde benden daha küçük birisi girmişti aynı filme ama annesiyle

Umurlarında olmuyor inanki içeri almazlarsa bir tane abiyi çevirin "bu bizim velimiz izin veriyor" dedirtip adamada teşekkür edip içeri girebilirsiniz.
Duyduğuma göre +18 olmadığı sürece rahatça girermişiz.

Mekandan mekana farklılık gösterir Türkiye'de Bar'a girmediğin sürece dikkat edilmez yaş sınırına bar'a 16yaşında olupta girebilirsin aslında orada da umurlarına takmazlar.

Yani bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

ben izledim diziyi birşeye yaramaz tavsiye etmem kesinlikle. belki sinema çekimi olunca begenmedim bilemiyorum amma sürükleyici bir film degil izlemek isteyen arkadaşlar buradan izleyebilir link bırakıyorum. yasak ise yönetim kaldırabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…