Yeni çıkan laptoplarda neden CD yeri yok?

Kompakt yapıda ince taşınması kolay ihtiyaçlara yönelik termal verimliliği yüksek olan ürünler için gerekli bir durum ha illa istiyorum dersen USB disk okuyucu/yazıcı alırsın sorun kalmaz.

VGA girişli laptoplar canlandı gözümde. Böyle kalın CD okuyuculu laptoplar Win7 ünlüydü o zamanlar herkes onu CD den kuruyordu USB ile kuran yok gibi bir şeydi. 2 saatte kurardık. Hey gidi günler.

Şimdi Ultrabooklar'da CD giriş yerini bırak Ethernet girişi bile yok sadece Wifi ile bağlanıyorsun.

Harici CD-ROM alarak kullanabilirsiniz, yeni nesil laptoplarda CD yerinin olmamasının bir çok sebebi var, alan tasarrufu, CD yerine HDD/SSD koyabilmeniz gibi, CD devri bitti o yüzden de olabilir.

Yeni kasa aldigimda eski kasadan kalma Blu-ray CD-ROM'i takip takmamakta tereddüt etmistim. Atmaya kiyamadigim icin taktim, fakat bu zamana kadar bir kere kullandigimi bile hatirlamiyorum. Ayni sekilde dizüstü bilgisayarimda da kullanmiyorum. Gerek olmuyor.

Eski bir teknoloji ama bende bayağı CD var, olmasını isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…