Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni çıkan vergi ile yurt dışından ürün almak sıkıntılı bir hal aldı. Ben de yakın zamanda Thomann'dan gitar ve amfi almayı düşünüyorum yeni vergiyle fiyatlar çok değişir mi ve hala Thomann'dan almak mantıklı mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni çıkan vergi ile yurt dışından ürün almak sıkıntılı bir hal aldı. Ben de yakın zamanda Thomann'dan gitar ve amfi almayı düşünüyorum yeni vergiyle fiyatlar çok değişir mi ve hala Thomann'dan almak mantıklı mı?
H HAYATV Yoctopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #2 Ben de Thomann'dan gitar almayı düşünüyorum sen aldın mı, aldıysan bir sıkıntı çıktı mı?
Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 HAYATV dedi: Ben de Thomann'dan gitar almayı düşünüyorum sen aldın mı, aldıysan bir sıkıntı çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Almadım ama alırsam 150 euronun altında alacağım. 150 euroyu geçince sanırım bayağı bir sıkıntı çıkartıyorlarmış.
HAYATV dedi: Ben de Thomann'dan gitar almayı düşünüyorum sen aldın mı, aldıysan bir sıkıntı çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Almadım ama alırsam 150 euronun altında alacağım. 150 euroyu geçince sanırım bayağı bir sıkıntı çıkartıyorlarmış.