YAXG3 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #1 Az önce gidip evin anahtarını kopyalattım ve eve geldim yeni anahtarı denedim giriyor ama anahtar dönmüyor. Nasıl çözebilirim? (Kapıda falan sorun yok eski kopyalattığım anahtarda öyle bir şey olmuyor). Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
Az önce gidip evin anahtarını kopyalattım ve eve geldim yeni anahtarı denedim giriyor ama anahtar dönmüyor. Nasıl çözebilirim? (Kapıda falan sorun yok eski kopyalattığım anahtarda öyle bir şey olmuyor).
SweetKinD2 Picopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #2 Anahtar dişleri hatalı veya eksik olabilir hocam.
YAXG3 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #3 SweetKinD2 dedi: Anahtar dişleri hatalı veya eksik olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hocam yağlama falanda yaptım anahtara olmuyo geri gitcem mecbur anahtarcıya.
SweetKinD2 dedi: Anahtar dişleri hatalı veya eksik olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hocam yağlama falanda yaptım anahtara olmuyo geri gitcem mecbur anahtarcıya.
SweetKinD2 Picopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #4 YAXG3 dedi: Muhtemelen hocam yağlama falan da yaptım anahtara olmuyor geri gideceğim mecbur anahtarcıya. Genişletmek için tıkla... Öylede yapın hocam adamın hatası düzgün iş yapması lazım.
YAXG3 dedi: Muhtemelen hocam yağlama falan da yaptım anahtara olmuyor geri gideceğim mecbur anahtarcıya. Genişletmek için tıkla... Öylede yapın hocam adamın hatası düzgün iş yapması lazım.