Steam Yeni Çıkış Yapan Assetto Corsa Rally 14.39 Dolar!

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Oyun az önce çıktığı için hiçbir şeyini tahmin bile edemeyeceğim. İncelemeler falan zaten hiç yok. 505 Games yani çoğumuzun bildiği Assetto Corsa yapımcısının Assetto Corsa ve Assetto Competizione konseptlerini birleştirip Assetto Corsa EVO oyununu da yaptıktan sonra birde Assetto Corsa Rally yapmışlar. Yani Assetto Corsa serisinin artık 4 oyunu var. İndirimli fiyat her ne kadar az orana sahipse de yeni çıkan yarış oyunu için o kadar da pahalı bir fiyatta değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tür: Simülasyon, yarış, rally, araba
Normal satış fiyatı: 17.99 USD
Türkçe: Yok (araba terimleri için gerekli, ekran okuyucu ile oynamanızı öneririm)

Oyunun sistem gereksinimlerinin ise ortalama segmentin 1-2 tık üstü sistem istediğini belirtmek isterim. Özellikle ekran kartı tarafında 6gb vram bile olsa yine de oynayabilirsiniz lakin çamur görüntü vermesi büyük olası.

Benim sistemde 2060 falan var ona rağmen oynamam bu oyunu. Oyuna ne pahalı ne ucuz diyorum da yine de 15 dolar boru değil. Şurada Baldur's Gate 3'ü ve Elden Ring gibi oyunları en kötü ihtimal yüksek-ultra ayarlarda oynamak varken; Zorlayıcı ve anlaşılması zaten zor yarış simülasyon oyununda kötü performans ile oynamak hiç istemem.

GTA 6 ile yarışacaklar herhalde bu gereksinimler ile

Humblede keyleri 10 dolar altına düşer bekleyin.
Mantıklı Assetto Corsa ile Assetto Corsa Competizione keyleri de öyle lakin kim bilir ne kadar yıl sonra. Tahminimce 1-2 yıl bekletir gibi.

Ralli tarafında sadece roblox fizikli WRC serisi ve ralliden sapan Dirt serisi vardı. Denemedim ancak muhtemelen güncel en iyi ralli oyunu, alan alsın ama ederi muhtemelen en fazla 25 dolar falandır.

GTA 6 ile yarışacaklar herhalde bu gereksinimler ile
Şaka maka çivisi çıktı bu işin Yani bu gereksinimleri görünce 2027'ye yakın çıkacak -kendi fikrimce- AAAA kalitesinde olacak GTA 6 çıktığında ne yapacak?

Ralli tarafında sadece roblox fizikli WRC serisi ve ralliden sapan Dirt serisi vardı. Denemedim ancak muhtemelen güncel en iyi ralli oyunu, alan alsın ama ederi muhtemelen en fazla 25 dolar falandır.
Ralli tarafında zaten WRC serisi ile Dirt ralli serisinden başka pek oyun yok. Dirt serisi de dediğin gibi saptı ve yıllar önce çıkan oyunu Dirt Rally 2.0 oynanıyor ancak. Diğerlerini saymaya bile gerek yok. WRC serisi için bir şey söyleyemeyeceğim çünkü zaten simülasyon yarış oyunlarıyla aram pek iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…