Yeni Clio alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
5
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar 1 ay öncesinde " Yeni Corolla alınır mı? " diye konu açmıştım fakat Corolla 2021 şubat'a kadar gelmeyecekmiş maalesef. Biz de elimizdeki arabayı sattığımız için yeni arabaya ihtiyaç duyuyoruz. Aklımızda Clio var. Sizce bu araba nasıldır? Bir de biz RS Line olan paketi istiyoruz fakat paket sadece ICON modelde gözüküyor fakat biz TOUCH 1.0 X-Tronic olan halini alacağız. Bu paket TOUCH 1.0 X-Tronic olan modele kullanılamıyor mu? Normalde görünüş olarak bir farkları bulunmuyor ICON ile TOUCH arasında ama sadece görünüşü etkileyen bu paket TOUCH da yok.
Normal

1605447652102.png

RS LINE

1605447728735.png

İç Tasarım Normal

1605447863560.png

İç Tasarım RS LINE

1605447778157.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu araç Hedef Filo'nun firması olan TikTak dakikalık araç kiralamada bulunuyor. Orada test edebilirsiniz. Ben kullandığımda memnun kalmıştım ama benim araçtan beklentim konfor ve yürüsün yeter :D

Siz de deneyebilirsiniz.

Bkz. TikTak

Bu araç Hedef Filo'nun firması olan TikTak dakikalık araç kiralamada bulunuyor. Orada test edebilirsiniz. Ben kullandığımda memnun kalmıştım ama benim araçtan beklentim konfor ve yürüsün yeter :D

Siz de deneyebilirsiniz.

Bkz. TikTak
Test sürüşü yaptık. Araç konforlu ve motor 1.0 motoru andırmıyor. 😁

Test sürüşü yaptık. Araç konforlu ve motor 1.0 motoru andırmıyor. 😁
Evet, enteresan bir şekilde Clio 4'te de 0.9 motor ile araba resmen uçuyor. Clio 5'te daha da güzel bir tepkisi var. Yokuş yukarı (Bayağı dik bir yokuş %50 belki %60 vardır.) normal bir gazla 2. viteste hızlanabiliyorsun. Bence pişman olmazsınız.

Arkadaşlar 1 ay öncesinde " Yeni Corolla alınır mı? " diye konu açmıştım fakat Corolla 2021 şubat'a kadar gelmeyecekmiş maalesef. Biz de elimizdeki arabayı sattığımız için yeni arabaya ihtiyaç duyuyoruz. Aklımızda Clio var. Sizce bu araba nasıldır? Bir de biz RS Line olan paketi istiyoruz fakat paket sadece ICON modelde gözüküyor fakat biz TOUCH 1.0 X-Tronic olan halini alacağız. Bu paket TOUCH 1.0 X-Tronic olan modele kullanılamıyor mu? Normalde görünüş olarak bir farkları bulunmuyor ICON ile TOUCH arasında ama sadece görünüşü etkileyen bu paket TOUCH da yok.
Normal

Eki Görüntüle 738663

RS LINE

Eki Görüntüle 738666

İç Tasarım Normal

Eki Görüntüle 738669

İç Tasarım RS LINE

Eki Görüntüle 738667
Benzinli modelini kullanmıştım. Çok fazla arabalardan anlamam açıkcası ama baya konforluydu. Debriyaj ve gaz pedalları ayrıca çok hafifti bastığınızı bile ilk anlamıyorsunuz. Zamanla alışılıyor tabi. Kavrama ayarıda değiştirilebildiğini söylemişti bir tanıdığım. Öyle çok dar bir araçta değildi. Bizim kullanıdığımızın paketi hakkında bilgim yok fakat multimedia ekranı yoktu sadece ufak ekran vardı. Onun haricinde çok baslı olmasada ses sistemi yinede güzeldi. Onun haricinde çok kullanmadığım için fazla birşey paylaşamayacağım malesef.

Bence şu an B sınıfının favori arabaları Clio 5 ve Opel Corsa'dır. Clio 5 için 1.0 X-tronic bence kötü değil ama alabiliyorsanız eğer 10-15 bin TL fark verip 1.3 TCe motor EDC şanzımanlı modeli alın. Hem 130BG 240Nm tork, hem de 7 ileri çift kavrama EDC ile sizi fazlasıyla memnun edecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı