3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 22 Şubat 2021 #31 Anlıyorum ama neden bilgisayarımın ekran kartından ızgara kokusu geliyor?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 22 Şubat 2021 #32 (silindi.) Hocam aman yapmayın öyle şeyler. Forumda yeni birisi merak edip yapabilir bence mesajı değiştirin.
(silindi.) Hocam aman yapmayın öyle şeyler. Forumda yeni birisi merak edip yapabilir bence mesajı değiştirin.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 22 Şubat 2021 #33 Chitoge Kirisaki dedi: Hocam aman yapmayın öyle şeyler. Forumda yeni birisi merak edip yapabilir bence mesajı değiştirin. Genişletmek için tıkla... hocam sizde alıntıyı değiştirin bence. Alıntıdan deneyebilirler.
Chitoge Kirisaki dedi: Hocam aman yapmayın öyle şeyler. Forumda yeni birisi merak edip yapabilir bence mesajı değiştirin. Genişletmek için tıkla... hocam sizde alıntıyı değiştirin bence. Alıntıdan deneyebilirler.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 22 Şubat 2021 #34 330856 dedi: hocam sizde alıntıyı değiştirin bence. Alıntıdan deneyebilirler. Genişletmek için tıkla... Ne yapıldı, ne kaçırdım?
330856 dedi: hocam sizde alıntıyı değiştirin bence. Alıntıdan deneyebilirler. Genişletmek için tıkla... Ne yapıldı, ne kaçırdım?
ANIL_GT Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 366 Yer Yakutistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vietnam uçaksavarı 22 Şubat 2021 #35 AQ biraz fesat gibi.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #36 Ne zaman piyasaya çıkıyoruz? Dosya Ekleri AQCOİN (2).png 37,3 KB · Görüntüleme: 45 AQCOİN.png 137,9 KB · Görüntüleme: 53
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 22 Şubat 2021 #37 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Ne zaman piyasaya çıkıyoruz? Genişletmek için tıkla... Mükemmel! Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Ne zaman piyasaya çıkıyoruz? Genişletmek için tıkla... Dönsün fanlar, kazılsın Qoinler!
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Ne zaman piyasaya çıkıyoruz? Genişletmek için tıkla... Mükemmel! Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Ne zaman piyasaya çıkıyoruz? Genişletmek için tıkla... Dönsün fanlar, kazılsın Qoinler!
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #38 srcn90 dedi: Mükemmel! Dönsün fanlar, kazılsın Qoinler! Genişletmek için tıkla... Hay allah, coin işlerinden anlayanlar varsa acaba girsek mi bu işe . Ne yalan söyleyeyim içimde hep bir ukde olarak kalır .
srcn90 dedi: Mükemmel! Dönsün fanlar, kazılsın Qoinler! Genişletmek için tıkla... Hay allah, coin işlerinden anlayanlar varsa acaba girsek mi bu işe . Ne yalan söyleyeyim içimde hep bir ukde olarak kalır .
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 22 Şubat 2021 #39 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Hay allah, coin işlerinden anlayanlar varsa acaba girsek mi bu işe . Ne yalan söyleyeyim içimde hep bir ukde olarak kalır . Genişletmek için tıkla... Hocam fan döndürerek coin kazılmaz ki. Ekran kartları sürekli karmaşık işlemler yaparak kazıyorlar coinleri, ayrıca coin transferlerinde falan hep bu ekran kartlarından faydalanılıyor.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Hay allah, coin işlerinden anlayanlar varsa acaba girsek mi bu işe . Ne yalan söyleyeyim içimde hep bir ukde olarak kalır . Genişletmek için tıkla... Hocam fan döndürerek coin kazılmaz ki. Ekran kartları sürekli karmaşık işlemler yaparak kazıyorlar coinleri, ayrıca coin transferlerinde falan hep bu ekran kartlarından faydalanılıyor.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 22 Şubat 2021 #40 GTX 750 Ti sistemim var ve GTA 5 yüklüyorum. Hemen kazmaya başlıyorum.