Atlas Bulut Avcı Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 RAM 2-4gb SSD veya HDD modeli ssd Ekran kartı yok Anakart laptop İşlemci intel c2d Intel Core 2 Duo 2 GB(bir tane daha 2 GB RAM'im var ama takmadım) RAM nasıl Hackintosh yapılır? Hızlansın diye değil sadece macOS kullanmak istediğim için. Ayrıca cdm yok USB ile metot verin. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2024
Intel Core 2 Duo 2 GB(bir tane daha 2 GB RAM'im var ama takmadım) RAM nasıl Hackintosh yapılır? Hızlansın diye değil sadece macOS kullanmak istediğim için. Ayrıca cdm yok USB ile metot verin.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.302 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #2 Win ile devam edin.
Atlas Bulut Avcı Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 claus dedi: Win ile devam edin. Genişletmek için tıkla... Zaten Win bilgisayarım var macOS denemek istediğim için sordum.
claus dedi: Win ile devam edin. Genişletmek için tıkla... Zaten Win bilgisayarım var macOS denemek istediğim için sordum.