Yeni CPU fan sonrası bilgisayar açılmıyor

Omerclk

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarimda hicbir sıkıntı yoktu icini acip CPU fan ekledim. Orda da CPU fan yazan yere kabloyu taktim. PC'yi actim hicbir sıkıntı olmadan calisti ekran geldi. New device falan dedi F1 dedi bastim. BIOS yeri geldi sonra oradan bir sey yandan ESC basip cıktım PC acilmaz oldu. Windows baslatiliyor deyip duruyor ama hic acilmiyor. Bende geri soktum fanı ordan ayarlari da restore default dedim. ESC basip kaydedip cıktım ama hala acilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Windows, işlemciniz değiştiği için eski işlemcinin bilgileri de kaldığı için çakışıyor. Harddiski başka bir bilgisayara bağlayıp dosyalarınızı yedekleyip format atmayı deneyin, sıfırlamayı da deneyebilirsiniz. Bu arada Windows sürümünüz nedir ?

Bıos un UEFI desteği varsa windowsu tekrar kurun.

@melih_11 CPU değil CPU fan takmış arkadaş.
Yeni gördüm Fanın kablosunu çıkarıp başlattınız mı? Fan takılınca new device yazısı garibime gitti. Yani ben ilk defa duydum belki öyledir ama bana da gelmemişti o tür bir yazı. Anakartınızın modelini öğrenebilir miyim acaba ? @Silinen üye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…