Yeni CS:GO 2 oynanır mı?

Valorant'a benzemis diyenlere guluyorum, Valorant'in grafikleri fantastik grafikler, illa bir benzetme yapilacaksa Tom Clancy's Rainbow Six: Siege benzetmesi yapilabilir cunku renk paleti su an ona benziyor.
Eski palet daha kallaviydi sanki hocam ne düşünüyorsunuz?

Knk hiçbir şey değişmemiş yaa bence de alınmaz.

Daha ne olsun derken oyunun mayası değişti. Renk paletinin değişmesi iyi bir şey değil, tamamen zevklere bağlı, öznel bir şey. Çizgi film oynar gibi olmuş bence, çok patlıyor renkler ve efektler. Grafiklere ve smoke'a bir şey diyen yok zaten. Ki smoke'a da alışmak bence biraz zor olacak, mekaniği iyi ama efektini yine beğenmedim ben. Bu yorumları yapmak için oyun yorumcusu olmaya gerek yok, herkesin yorup yapabileceği şeyler bunlar.

Ne zaman gelecek?
Yazın ama şu an betaya davet edilen oyuncular oynayabiliyor, oynanış videoları var.

Benim gibi Valorant'ı sevmeyenler için çok iyi ama Valorant oyuncularının CS 2'ye geçiceğini sanmıyorum eski csci olup gelişmiyor diye Valorant'ya geçenler hariç.

Demek ki okuduğumuzu anlamamışız hocam bir daha okuyalım anlamaya çalışalım:
Ben öznel bir yargıda bulunmadım, öznel yargı kisiden kisiye degisen ifadeleri kapsiyor bu arada.
Arkadas, hiçbir yenilik olmamis diyerek tum yenilikleri saymasina o lafım.
Kendime yorumcuyum demedim yani. Benim dediklerimle, sizin yazdiklariniz arasinda iliski var mi bir bakın isterseniz, ben yorum katmadan degisiklikleri yazdim siz kisisel gorus iceren bir yazi yaziyorsunuz. İlk basta bu ayrimi yapmakta fayda var. Yoksa isteyen begenir isteyen begenmez lafim yok buna ve olmadı da.
Grafikler Valorant'a benzemis demek ben oyundan anlamıyorum demek bu arada iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…