Yeni doğan kedi dışkı yapmıyor

b3stemir

Decapat
Daha fazla  
Dün yavru diye bir kedi sahiplenmiştik fakat 1 buçuk yaşında çıktı, 3 kere doğum yapmış. Dün yavru diye aldık fakat yavru doğurdu, maalesef bir tanesi öldü, annesi kediyi reddetti diğeri 1 gündür yaşıyor ama dışkısını yapmıyor. 1 günlük kedinin dışkı yapamaması normal midir?

Son düzenleme:
Annesi yalayarak dışkısını yaptırır. 2 hafta sonra kendisi yapar.

Nasıl besliyorsunuz kediyi?

2 saatte bir biberon ile süt ile besliyoruz açıkçası ailem veterinerin dediği gibi besliyor şimdi sıcak su torbasında uyuyor üstünede hafif battaniye örttük şimdi sıkıntı yok ama ölür diye korkuyorum

Kedi bir de biraz erken doğdu şu an sağlıklı gözüküyor iyi bakıyoruz ölmez değil mi?

Hiçbir şey annenin bakımını tutmaz. Kediye fazla bağlanma ölebilir. Ben 2 haftalık kediyi 1 hafta yaşamıştım sonra annesi geldi, annesini emdi. Bulabiliyorsan süt annesi bul.

Hiçbir şey annenin bakımını tutmaz. Kediye fazla bağlanma ölebilir. Ben 2 haftalık kediyi 1 hafta yaşamıştım sonra annesi geldi, annesini emdi. Bulabiliyorsan süt annesi bul.

Maalesef başka kedi yok ama yavru bayağı hareketli inşallah yaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…