Yeni Domain almadan önce tasarım ve Script önerisi

Makaleler
6
Yer
Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar
Demo olarak kullandığım bir site var. Yeni Domain alana kadar yeni yazılım testlerimi bu sitede gerçekleştiriyorum.
Bir bakın isterseniz şuan MyBB yüklü.
XenForo düşünüyorum ama şimdilik pek fazla tasarım seçeneği yok ve kendimde geliştirecek kadar profesyonel değilim.

Demo site: Forum veya Forum
MyBB sıfır kurulum herhangi bir eklenti veya tasarım paketi yok.
Bu yüzden MyBB tasarım yada diğer bir forum yazılımını önerebilirseniz sevinirim önereceğiniz yazılımın tasarım paketleri olsun tabii ki

Hepinize sevgiler saygılar.....

Forum sitesi açacaksınız sanırım.

Bence ilk önce görüntüden önce, güncelleme desteği, stabillik ve eklenti uyumluluğu ve çeşidi gibi konulara bakın. Sonuçta vbulletin de alsanız, xenforo da alsanız bulabileceğiniz ücretsiz temalar sizi bir yere kadar götürür.

Bir adım ötesi düşünülüyorsa yani ciddi bir projeyse kesinlikle sonradan tema yapılabilir bu bence 2. planda kalmalı.

Günümüzde artık konu ne olursa olsun farkedebileceğiniz üzere alışılagelmiş forumlardansa artık daha çok sosyal medyayla uyumlu tasarımlar tercih ediliyor.

Bu yüzden ben size yukarıda saydığım sebeplerden ötürü IP Board veya Xenforo kullanmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…