Yeni DualSense alınca drift olur mu?

Kubilay0618

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Trendyol üzerinden orijinal PlayStation 5 Slim almıştım. İki DualSense kolumda da (birinde sağ, diğerinde sol analogda) drift sorunu oluştu. Yaklaşık 2 aydır bu drift sorunu ile oynamaya çalışıyorum; gerçekten sinir bozucu. Tamir için Ankara'da yaklaşık 900 ₺ istediler. Yeni bir kol alsam, yine analog drift yapma olasılığı var mı?

Evet, olabilir hocam aynısını yaşadım yeni kol aldıktan 1 hafta sonra aldığım kolda driftlemeye başladı :D. Tamamen şans işi.
Peki, yeni bir tane alsak ve garantili olsa, herhangi bir ay içinde sorun çıktığında tamirini yaptırabileceğimiz bir yer var mı? (Bilkom’u öven pek yok.)

Şans falan değil yani kullanıma bağlı kibar olacaksın incitmeden oynayacaksın çat çut sallamadan 😀😀
Zaten oldukça nazik kullandım. Forza Horizon 5, The Last of Us Part I–II ve Resident Evil: Biohazard gibi oyunlar oynadım. Kız gibi okşayıp oynayacak hâlimiz yok ama vurarak da oynamadık; sonuçta 30 yaşında adamız. Buna rağmen bu kadar kısa sürede bozulması bana çok saçma geldi.

Peki, yeni bir tane alsak ve garantili olsa, herhangi bir ay içinde sorun çıktığında tamirini yaptırabileceğimiz bir yer var mı? (Bilkom'u öven pek yok.)

Zaten oldukça nazik kullandım. Forza Horizon 5, The Last of Us part ı–ıı ve Resident Evil: Biohazard gibi oyunlar oynadım. Kız gibi okşayıp oynayacak hâlimiz yok ama vurarak da oynamadık; sonuçta 30 yaşında adamız. Buna rağmen bu kadar kısa sürede bozulması bana çok saçma geldi.

İthalatçı garantisi olursa eğer çok uğraştırıyorlar tamiri yapmamak için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı