Ulaştırma bakanlığından gelen haberlere göre Discord ve Roblox için yeni bir teklif sunulmuş. Önceden de teklif yapılmış ama reddedilmiş. Eğer bu yeni teklifler onaylanırsa, Discord ve Roblox geri açılacak.
Kaynak: Bpt haber.
Şaka bir yana discordu özledim. Açılsa iyi olur tabii. Arkadaşlarla ne güzel oyun oynuyorduk şimdi onuda yapamıyoruz kapandığından beri. Zorla skype kullandırıyorum adamlara. Bir kaç çapulcu yüzünden discordu kapattılar. Çok sinir oldum çok.
Şaka bir yana discordu özledim. Açılsa iyi olur tabii. Arkadaşlarla ne güzel oyun oynuyorduk şimdi onuda yapamıyoruz kapandığından beri. Zorla skype kullandırıyorum adamlara. Bir kaç çapulcu yüzünden discordu kapattılar. Çok sinir oldum çok.
Kanka, 2020 ile 2021'de Discord çok güzeldi. 2019'daki Discord, zorbaların olduğu bir yerken, 2020'de herkes troll işlerine girdi. Bence Discord'un en iyi yılı 2021'di, aşırı güzeldi. O zaman Discord'a keşke geri dönebilsem.
Özlemiyorum. sadece eski kitlesi iyidi TeamSpeak severim arada sırada kullanırdım eskiden ama Skype'ta güzeldi o zamanların Discord'u Skype'tı şu an Matrix kullanıyorum.