Yeni düzenleme ile Discord ve Roblox erişime açılabilir

849721

Centipat
Makaleler
4
Ulaştırma bakanlığından gelen haberlere göre Discord ve Roblox için yeni bir teklif sunulmuş. Önceden de teklif yapılmış ama reddedilmiş. Eğer bu yeni teklifler onaylanırsa, Discord ve Roblox geri açılacak.
Kaynak: Bpt haber.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Discord verılerı vermıyor. Kullanıcılarını koruyor yanı buyuk ıhtımalle Discord yalan olacak.

Kardeşim ayrıca e-okul notlarımızla dalga geçiyorlardı ah be.

Kanka, 2020 ile 2021'de Discord çok güzeldi. 2019'daki Discord, zorbaların olduğu bir yerken, 2020'de herkes troll işlerine girdi. Bence Discord'un en iyi yılı 2021'di, aşırı güzeldi. O zaman Discord'a keşke geri dönebilsem.

@885108 discord'u bu kadar özlüyorsan TeamSpeak zamanını yaşasan karalara bağlardın herhalde.

@885108 discord'u bu kadar özlüyorsan TeamSpeak zamanını yaşasan karalara bağlardın herhalde.
Özlemiyorum. sadece eski kitlesi iyidi TeamSpeak severim arada sırada kullanırdım eskiden ama Skype'ta güzeldi o zamanların Discord'u Skype'tı şu an Matrix kullanıyorum.

İnstagram fotosu koyacağına doğru düzgün haber linki versene. Ne biçim konu açıyorsunuz.

Bu uygulamalar o kadardır kapalı ki varlığını unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…