Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 Sürprizbozan eski bir olay olsa da olayı bilmeyenler: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürprizbozan eski bir olay olsa da olayı bilmeyenler: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OYUNPClerin_Efendisi Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 836 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #2 Mükemmel bir konsol ve mükemmel bir hata.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.116 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 9 Şubat 2022 #3 Tasarım açısından süper olsa da böyle bir sorunu üretim aşamasında kesinlikle göz ardı ettiler bence.
Tasarım açısından süper olsa da böyle bir sorunu üretim aşamasında kesinlikle göz ardı ettiler bence.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #4 fromhell1 dedi: Tasarım açısından süper olsa da böyle bir sorunu üretim aşamasında kesinlikle göz ardı ettiler bence. Genişletmek için tıkla... Yine de malının arkasında durdu bütün oyunculara yeni konsol verdiler büyük zarar ettiler ama zarar etmeselerdi bugün Xbox diye bir marka olmayacaktı kendileride söyledi.
fromhell1 dedi: Tasarım açısından süper olsa da böyle bir sorunu üretim aşamasında kesinlikle göz ardı ettiler bence. Genişletmek için tıkla... Yine de malının arkasında durdu bütün oyunculara yeni konsol verdiler büyük zarar ettiler ama zarar etmeselerdi bugün Xbox diye bir marka olmayacaktı kendileride söyledi.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 9 Şubat 2022 #6 @Mert Atakann Keşke videolardaki argümanların yanı sıra kendi fikriniz de olsa da onu söyleseniz...
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #7 yesososo dedi: @Mert Atakann Keşke videolardaki argümanların yanı sıra kendi fikriniz de olsa da onu söyleseniz... Genişletmek için tıkla... Kendi fikirim derken bir şey yok zaten eski bir olay fikrimide belirttim malının arkasında durdular.
yesososo dedi: @Mert Atakann Keşke videolardaki argümanların yanı sıra kendi fikriniz de olsa da onu söyleseniz... Genişletmek için tıkla... Kendi fikirim derken bir şey yok zaten eski bir olay fikrimide belirttim malının arkasında durdular.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 9 Şubat 2022 #9 @Mert Atakann Hocam Enis Kirazoğlu'nun direkt birebir cümlesi değil mi o
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #10 Silinen üye dedi: Yarın; Eki Görüntüle 1300525 Arkadaşlar kırmızı işaret cıkıyor bu nedir? Genişletmek için tıkla... Başarımı açmış görünüyorsun bravo evlat. yesososo dedi: @Mert Atakann Hocam Enis Kirazoğlu'nun direkt birebir cümlesi değil mi o Genişletmek için tıkla... Hayır kendim yazdım.
Silinen üye dedi: Yarın; Eki Görüntüle 1300525 Arkadaşlar kırmızı işaret cıkıyor bu nedir? Genişletmek için tıkla... Başarımı açmış görünüyorsun bravo evlat. yesososo dedi: @Mert Atakann Hocam Enis Kirazoğlu'nun direkt birebir cümlesi değil mi o Genişletmek için tıkla... Hayır kendim yazdım.