Yeni ekipman önerisi

swin310

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar.
Bilgisayar ekipmanlarımı yenilemeyi düşünüyorum -klavye, mouse, mouse pad- Wraith sitesine falan baktım ama bu konuda çok bilgim olmadığı için size danışmak istedim, genelde FPS oyunları ile ilgileniyorum. Tepkime süresi, Hz, Mcu, swap falan. Siz daha iyi bilirsiniz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Birkaç yıl götürecek kalitede önerilerinizi bekliyorum aşağıya bütçeyi bırakıyorum fiyatlarda esneme yapabiliriz klavye %75 veya TKL olabilirse sevinirim minimum %65.

• Klavye: 2.000-3.000 TL arası.
  • Mouse: 1.500-2.000 TL arası.
  • Mouse pad: 800-1500 TL arası.

Son düzenleme:

Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse palm için
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) claw için (parolapara kullanarak 400 tl cashback ile 2k ya düşüyor)

Hocam kısmen yüksek elolarda oynuyorum amacım daha da yükseklere çıkmak o yüzden ucuz kıytırık şeyler istemiyorum Wraith gibi kaliteli ürünleri olan sitelerden düşünüyorum

R1 Mouseyi SE+ olarak öneriyorlardı ama stokda yok maalesef başka öneriniz var mı?

Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse palm için
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) claw için (Parolapara kullanarak 400 TL cashback ile 2K ya düşüyor)

Klassegear mouse pad hatırlattığınız için teşekkürler hocam
Klavye önerileri içinde teşekkür ederim ekstra olarak şu anda indirimde olan Darmoshark Top87 ve Yunzii B87 klavyeleri ile kıyaslarsak sizin önerdiklerinizle birlikte hangisi daha iyi olur
Başka ileriye dönük palm mouse öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Hocam kısmen yüksek elolarda oynuyorum amacım daha da yükseklere çıkmak o yüzden ucuz kıytırık şeyler istemiyorum Wraith gibi kaliteli ürünleri olan sitelerden düşünüyorum.

R1 fareyi SE+ olarak öneriyorlardı ama stokda yok maalesef başka öneriniz var mı?

Klassegear mouse pad hatırlattığınız için teşekkürler hocam.
Klavye önerileri içinde teşekkür ederim ekstra olarak şu anda indirimde olan Darmoshark top87 ve yunzii B87 klavyeleri ile kıyaslarsak sizin önerdiklerinizle birlikte hangisi daha iyi olur.
Başka ileriye dönük palm mouse öneriniz var mı?

SE+ ve R1 arasında çok bir fark yok ki batarya farkı ve sensör farkı var.

Başka bir öneri olarak da bunu ekleyebilirim;
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse

VGN V87 mekanik klavye >>> VGN V87 Mekanik Klavye -- 2.449₺

VGN Dragonfly Wireless mouse >>> VGN Dragonfly Wireless Mouse -- 2.499₺

Wraith Blade X semi-hard mouse pad >>> Wraith Blade X Semi-Hard Mousepad -

Hocam pad kısmında kullanış olarak aralarında pek bir fark yok ise eğer klassegear longteng mouse pad düşünüyorum

Klavyeyi size de sorayım VGN V87 ile şu anda indirimde olan Darmoshark top87 ve Yunzii B87 klavyeleri ile kıyaslarsak aralarında yükseltmeye değecek bir fark var mıdır?

Mouse kısmında da biraz kısacak olursak önerebileceğiniz başka model var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı