Yeni ekran kartı alınca yapılması gerekenler

Arkadaşlar yeni ekran kartımı sipariş ettim(RX550) eski ekran kartım ise(R7 240) peki ekran kartı gelince yapağım şeyleri bana söylerseniz çok mutlu olurum.

Not: Sisteme ekran kartını nasıl takacağımı biliyorum.

Eski Ekran kartı sürcünüzü Kaldırmalısınız (DDU ile temiz bir şekilde kaldırabilirsiniz.)
Yeni ekran kartınızı monte edip, sürücüsünü kurun ve parti başlasın.

Nottakini bilmen güzel oldu. Driveri otomatik kurar zaten kurduktan sonra açar bi oyun test edersin. Tadını çıkarırsın.

DDU indir ondan sonra bilgisiyarı güvenli modda yeniden başlat ve ekran kartının sürücülerini sil ardından pc'yi kapat ve yeni ekran kartını tak ardından güncel sürücüleri kur, ondan sonra da oynadığın oyunların grafik ayarlarını harla ve vay vay vay de

Dediğin şeye hiç gerek yok yeni ekran kartını takıp sürücüyü öylede temizleyip yenisini kurabilir.

DDU ile eski ekran kartınızın driverlarını silip yenisini indirin. Daha sonra MSI Afterburner ile testler yapın ekran kartı vermesi gereken performansı veriyor mu ve ısınıyor mu diye.

Eski ekran kartı sürcünüzü kaldırmalısınız (DDU ile temiz bir şekilde kaldırabilirsiniz.)
Yeni ekran kartınızı monte edip, sürücüsünü kurun ve parti başlasın. .

Nottakini bilmen güzel oldu. Driver'i otomatik kurar zaten kurduktan sonra açar bir oyun test edersin. Tadını çıkarırsın.

DDU ile eski ekran kartı sürücünüzü temizleyip AMD sitesinden RX 550'nin sürücüsünü indirip kurmanız yeterli.

Ben kendi yaptığım yöntemi söylediğim, arkadaşımızın tercihine kalmış bir durum.

Kusura bakmayın şimdi beğenebildim çünkü nedense dün yazım hatası yapmışım herkese çok teşekkürler.

Artı -1 Eksi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…