J jumboleydi Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, yeni ekran kartı alacağım ama alıp kurduktan sonra Windows'u yeniden kurmam mı lazım, yoksa alıp taktıktan sonra hiçbir şey yapmadan Windows sistemimde çalışacak mı?
Arkadaşlar, yeni ekran kartı alacağım ama alıp kurduktan sonra Windows'u yeniden kurmam mı lazım, yoksa alıp taktıktan sonra hiçbir şey yapmadan Windows sistemimde çalışacak mı?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 21 Şubat 2021 #2 Farklı bir marka karta geçiyorsanız DDU ile kaldırıp geçseniz iyi olur. Aynı marka içerisinde geçiş yapıyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok. Hiçbir şekilde işletim sistemini yeniden kurmak gerekmiyor.
Farklı bir marka karta geçiyorsanız DDU ile kaldırıp geçseniz iyi olur. Aynı marka içerisinde geçiş yapıyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok. Hiçbir şekilde işletim sistemini yeniden kurmak gerekmiyor.
J jumboleydi Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #3 56153 dedi: Farklı bir marka karta geçiyorsanız DDU ile kaldırıp geçseniz iyi olur. Aynı marka içerisinde geçiş yapıyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok. Hiçbir şekilde işletim sistemini yeniden kurmak gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
56153 dedi: Farklı bir marka karta geçiyorsanız DDU ile kaldırıp geçseniz iyi olur. Aynı marka içerisinde geçiş yapıyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok. Hiçbir şekilde işletim sistemini yeniden kurmak gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
MUZİKDEDEKTİFİ Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #4 56153 dedi: Farklı bir marka karta geçiyorsanız DDU ile kaldırıp geçseniz iyi olur. Aynı marka içerisinde geçiş yapıyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok. Hiçbir şekilde işletim sistemini yeniden kurmak gerek. Genişletmek için tıkla... Evet doğru.
56153 dedi: Farklı bir marka karta geçiyorsanız DDU ile kaldırıp geçseniz iyi olur. Aynı marka içerisinde geçiş yapıyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok. Hiçbir şekilde işletim sistemini yeniden kurmak gerek. Genişletmek için tıkla... Evet doğru.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 21 Şubat 2021 #5 Hayır kuruluma gerek yok sadece sürücüsünü kur yeter. DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yenisini kurmanı öneririm.
Hayır kuruluma gerek yok sadece sürücüsünü kur yeter. DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yenisini kurmanı öneririm.