Yeni Ekran Kartı Sonrası No Signal Hatası

Undean

Centipat
Merhaba yeni bir ekran kartı aldım. Bilgisayara da taktım fakat bilgisayarı çalıştırdığımda no signal diye bir hata alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yeni bir ekran kartı aldım. Bilgisayara da taktım fakat bilgisayarı çalıştırdığımda no signal diye bir hata alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Modelini bilmiyorum ama HDMI kablosunu yada artık ney ile bağlantı yapıyorsan ekran kartına taktığına emin misin ? Bu aralar çok dönüyorda ekran kartı yerine anakarta takıyorlar kabloyu sonra görüntü gelmiyor diye konu açıyorlar. Bir kontrol et.

Ekran kartını yeni aldıysan çalıştırmak için mavi bir aparat gerekiyor.
Adını hatırlamıyorum bakıyorum bulunca yazarım.
Mavi kabloyu o aparata takmalısın.
Ekran Kartın VGA mı HDMI mı?

1)Eski ekran kartını tak.
2)Güvenli moda gir, DDU ile full uninstall yap.
3)Bilgisayarı kapat.
4)Yeni ekran kartını tak.
5)Bilgisayarı aç, yeni ekran kartının driverlarını yükle.

1)Eski ekran kartını tak.
2)Güvenli moda gir, DDU ile full uninstall yap.
3)Bilgisayarı kapat.
4)Yeni ekran kartını tak.
5)Bilgisayarı aç, yeni ekran kartının driverlarını yükle.

Yasan kişi biraz kısa yazmış ama yine de yazısından şu anlaşıyor. Yeni ekran kartını takmış hiç görüntü alamamış. Yani bios ekranını bile görememiş. Güvenli modla driver'la ne alakası var. Driver'lık bir problem olsa bile oturum ekranına kadar görmesi lazım. Farklı olan eski bir ekran kartının önceden yüklenmiş driver'ı yeni ekran kartı için bir problem yaratmaz. Yaratsa bile no signal demez. Cevap vermekde bu kadar acele etmeyelim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı