P Prof866 Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 64 15 Kasım 2021 #1 Merhaba yeni bir ekran kartı ve işlemci aldım. İşlemcim Intel Q9500 yenisi eskisi Intel Core 2 E4500'dü. Eski ekran kartim bozulduğu için görüntüyü anakarttan alıyordum. Yani bu yeni aldıklarımı taktıktan sonra ayar yapmak gerekir mi?
Merhaba yeni bir ekran kartı ve işlemci aldım. İşlemcim Intel Q9500 yenisi eskisi Intel Core 2 E4500'dü. Eski ekran kartim bozulduğu için görüntüyü anakarttan alıyordum. Yani bu yeni aldıklarımı taktıktan sonra ayar yapmak gerekir mi?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 15 Kasım 2021 #2 Yeni ekran kartı aldıysan eskisinin yazılımını DDU ile kaldır sonra yeni aldığın ekran kartını kur işlemci için bir şey yapmana gerek yok. Artı 0 Eksi
Yeni ekran kartı aldıysan eskisinin yazılımını DDU ile kaldır sonra yeni aldığın ekran kartını kur işlemci için bir şey yapmana gerek yok.
KS KS P Prof866 Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 64 15 Kasım 2021 #3 ReznooW dedi: Yeni ekran kartı aldıysan eskisinin yazılımını DDU ile kaldır sonra yeni aldığın ekran kartını kur işlemci için bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Yeni ekran kartı aldıysan eskisinin yazılımını DDU ile kaldır sonra yeni aldığın ekran kartını kur işlemci için bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler