Alicanno Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #1 MSI Gtx760 Twin FrozrGaming adlı ekran kartı getirmiş babam, sizce güzel bir kartmıdır?
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #2 Güzel karttır kendisi. Güle güle kullan. Fotoğraf atarsan güzel olur.
Alicanno Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #3 Connor dedi: Güzel karttır kendisi. Güle güle kullan. Fotoğraf atarsan güzel olur. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atarsan güzel olur derken? Kardeşim zevk konusu açmıyorum buraya
Connor dedi: Güzel karttır kendisi. Güle güle kullan. Fotoğraf atarsan güzel olur. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atarsan güzel olur derken? Kardeşim zevk konusu açmıyorum buraya
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #4 Adettir yeni kartın fotoğraflarını atmak O yüzden dedim. İstiyorsan atma. Kartın güzel.