Yeni Ekran Kartları Beklenmeli mi?

GoldKeyboard

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Şu an piyasa harbi çalkalanıyor AMD'nin Vega isimli yeni kartları çıkacakmış, sizce bu fiyatları etkiler mi? Bir de şu madencilik olayları yüzünden özellikle düşündüğüm AMD ekran kartları baya bir yükseldi. Bu yaz ekran kartını almam gerekiyor. Sizce yaz sonlarına doğru fiyatlar düşer mi? Yoksa şu an almak mantıklı mı? Hangi kartları önerirsiniz?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• İşlemci: Intel Kaby Lake Core i3 7300
  • Anakart: ASRock H110M-DGS

Çünkü bunun ötesi fark edilir ve büyük bir darboğaz olacaktır. Vega'yı beklemesi arkadaşa bir şey katmayacak büyük ihtimalle.

Çünkü bunun ötesi fark edilir ve büyük bir darboğaz olacaktır. Vega'yı beklemesi arkadaşa bir şey katmayacak büyük ihtimalle.
Neye göre kime göre? Darboğaz olacaksa hangi çözünürlüğe göre? İnce ayar yaptığın sürece Vega bile takarsın o işlemciye. Gayette iyi performans elde edersin. Dediğim gibi iş ayarda bitiyor. Kulaktan dolma bilgilerle buraya gelip yazmayın.

RX 570 üstünü almaya gerek yok desen anlarımda. Direkt "maksimum RX 570 takarsın o işlemciye" demen yanlış bilgilendirmeye sebep olacak sonra.

Desteklemek derken? İstediğin işlemciye istediğin kartı takarsın zaten. @Evie Frye o işlemci ve anakartı kullanan birinin 4K monitörü olacağını düşünmüyorum. Öyle bakarsak oyun bilgisayarı için Pentium'dan ötesi saçma.

@Evie Frye o işlemci ve anakartı kullanan birinin 4K monitörü olacağını düşünmüyorum. Öyle bakarsak oyun bilgisayarı için Pentium'dan ötesi saçma.
Evet orası doğru ama bu şekilde bilgi vermeni doğru bulmuyorum. Ben senin ne demek istediğini anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…