Yeni ekran kartlarında VGA kullanma

Dvı to Vga kullanırsan dalgalanma ihtimali olabilir bende oldu çünkü o yüzden hdmi to vga kullanmaya başladım.

Dvı to Vga kullanırsan dalgalanma ihtimali olabilir bende oldu çünkü o yüzden hdmi to vga kullanmaya başladım.

Hdmi to Vga almayacağım konuda belirttim Hdmi bir monitör alıp bunu 2.monitör yaparak yayınlar yapma düşüncem var. Ve yeni ekran kartlarında tek Hdmi girişi var. O yüzden Display Port en iyi seçenek gibi geliyor bana. Dvi zaten sorunlu az çok bende biliyorum.

Eğer GTX 1060 olarak Asus Strix modelini tercih edeceksen çift HDMI çıkışı var kartta. Genelde HDMI to VGA dönüştürücü en sağlıklı olarak söyleniyor.

Eğer GTX 1060 olarak Asus Strix modelini tercih edeceksen çift HDMI çıkışı var kartta. Genelde HDMI to VGA dönüştürücü en sağlıklı olarak söyleniyor.

%95 o modeli almayacağım. Çünkü çok pahalı zaten böyle giderse Rx 480 almak durumunda kalabilirim. Çünkü Gtx 1060 ların en ucuzu bile 1380 lira civarında. Pek ucuz değil ne yazık ki bakalım bende şu anda tam net değilim bu konuda. Ama Gtx 1060 alsam bile 1540 lira gibi fiyatı olan Asus Strix 3 fanlı modeli almam. Kabul ediyorum tasarımı her şeyi çok güzel ama 1500 çok be

Valla nerden baktığınız konusunda fikrim yok; ancak imkanınız varsa Sinerji Bilgisayar'dan bakmanızı tavsiye ederim. Bahsettiğiniz fiyatalarla arasında 100-150 TL oynuyor. Bu arada sadece bir bilgilendirme için söylemiştim onu. Gerisi size kalmış. Tercih sizin. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım sorunsuz, istediğiniz gibi olur her şey.

Şu port işini bir çözersem hayırlı olacak inşallah Sinerji hakkında pek iyi şeyler duymuyorum hemde uzun süredir. Harika deseler herkes övse bile özellikle fiyatların o kadar ucuz olması bile beni kıllandırmaya yetiyor...

Yeni ekran kartlarında mağlesef dönüştürücü ile bile kullanamıyorsun VGA. Bunu Technopat bütün inceleme videolarında söylüyor zaten.

Bizzat Recep Baltaş bana yorum olarak aktif bir dönüştürücü alırsan sorun olmaz dedi ?! Sen videoları biraz daha dikkatli izle derim. O lafı Dvı to Vga için diyorlar. Vga için değil

Display Port to Vga için aktif dönüştürücü önerisi olan var mı ? Yoksa ayrı konu mu açsam bilemiyorum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…