Yeni Ethernet kablosuna geçildikten sonra ping arttı

Speedtest sonuçları bu şekilde gözüküyor anlam veremedim ne yapmam lazım?
Öncelikle kesin bir şekilde ethernetten değil mi diye emin olmak için başka bir ethernet kablosuyla deneyin. Emin olduğunuzda eğer sorun ethernet kablosu değil ise ISS kaynaklıdır. Modeminiz kötüyse bundan dolayı da olabilir.

Başka bir Ethernet kablosu maalesef elimde yok ama kablonun yorumlarında vs bu tarz bir sıkıntı yaşayan olmamış ki bu tarz hızlarda Ethernet kablosu etki eder mi ondan da emin değilim.

Başka bir Ethernet kablosu maalesef elimde yok ama kablonun yorumlarında vs bu tarz bir sıkıntı yaşayan olmamış ki bu tarz hızlarda Ethernet kablosu etki eder mi ondan da emin değilim.
Cat6 kablo 1000 mbps ye kadar düzgün çalışmalıydı. Kabloda kesik bir yer falan var mı? ama büyük ihtimalle ya modem ya da iss kaynaklı.

CAT6 kablo 1000 Mbps'ye kadar düzgün çalışmalıydı. Kabloda kesik bir yer falan var mı? Ama büyük ihtimalle ya modem ya da ISS kaynaklı.

Kabloda hiçbir sıkıntı yok ya baktım ona bende kıvrılma dahi yok özel kablo kanalı falan çekmiştim zaten zarar görmemiş hiçbir şekilde.

Kabloda hiçbir sıkıntı yok ya baktım ona bende kıvrılma dahi yok özel kablo kanalı falan çekmiştim zaten zarar görmemiş hiçbir şekilde.
Modeminiz eski bir modem mi? ISS yi arayıp sordunuz mu? belki altyapı kaynaklıdır. Şuanda bilemiyorum.

Modem yeni ya fotoğrafını da ekledim ISS'yi aramadım bir de onu deneyeyimç.

Dosya Ekleri

• 17482994740676147269174256815995.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 69
Modem yeni ya fotoğrafını da ekledim ISS'yi aramadım bir de onu deneyeyimç.
Hocam internetten bu modemi araştırdığımda modemi kullanan herkes oyunlarda yüksek ping alıyormuş sanırım istersen sende bir araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…