Yeni Ethernet kablosuna geçildikten sonra ping arttı

Hocam internetten bu modemi araştırdığımda modemi kullanan herkes oyunlarda yüksek ping alıyormuş sanırım istersen sende bir araştır.

Hocam evet dediğiniz gibi sanırsam modemden kaynaklı yarın sabah ilk iş ISS'yi arayacağım teşekkür ederim size de.

Infinity modemi kullanmıştım. Tam bir fiyasko. Kendi router cihazımı satın alıp bu modeme bridge modu ile bağlamıştım.

H&D NE1611C Modem
ZTE ZXHN - F6600 Modem
Huawei - EG8247W Modem
Zyxel - VMG3625-T50B Modem
TP-LINK-VC220-G3U Modem
Kablonet bu modemleri bağlıyormuş bi yandan televizyon aboneliği var kablonette televizyon + benim işimi en iyi şekilde görecek modem hangisi bir bilgisi olan var mı?

Fiber altyapı kullanıyorsan Huawei veya ZTE tercih edebilirsin. VDSL altyapı varsa Zyxel veya TP-Link tercih edebilirsin. VDSL altyapı kullandığını varsayarak Zyxel önerebilirim üretim tarihi 2019 olup son Firmware güncellemesi 2024'te sağlanmış.

Teşekkür ederim dediğiniz modeme bakacağım. Umarım sorun bir an önce halledilir.

Modem arayüzünden CRC hataları çok var mı? Uzun süredir açık kaldıysa modeminizi kapatıp açmak faydalı olabilir. Ping sorunu oynadığınız oyunun sunucusuyla alakalıda olabilir. Yine de sizin tercihiniz.

CRC hatalarına nasıl bakacağım gram bilgim yok maalesef ama kapat aç yapmayı deneyeyim oyunla alakalı değil maalesef tüm oyunlarda bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…