AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Mart 2022 #21 LegendaryDevilHunter dedi: Everest fanları ve TF2 fanları tarafından evime tank gelecek gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Everest fanı değilim, bizzat kullanıp memnun kalmayanlardanım. Ayrıca TF2 kırmızı çizgimdir. Demek istediğim aşırı gereksiz mizah yapmaya çalışmanız. Veritabanını şişiren boş bir konu.
LegendaryDevilHunter dedi: Everest fanları ve TF2 fanları tarafından evime tank gelecek gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Everest fanı değilim, bizzat kullanıp memnun kalmayanlardanım. Ayrıca TF2 kırmızı çizgimdir. Demek istediğim aşırı gereksiz mizah yapmaya çalışmanız. Veritabanını şişiren boş bir konu.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #22 LegendaryDevilHunter dedi: Merhaba ben Everest CEO'su. Genişletmek için tıkla... Gerçek olsa şaşırmayacağım tek kısım. (Yoldan geçen vatandaşı çevir o bile olur) eth dedi: Bu forumun mizah anlayışı kadar iğrenç bir şey görmedim. Çöp mizah. Genişletmek için tıkla... Konu kötü de olsa gelen yorumlar kurtarıyor. Zamanımız boşa gitmiyor
LegendaryDevilHunter dedi: Merhaba ben Everest CEO'su. Genişletmek için tıkla... Gerçek olsa şaşırmayacağım tek kısım. (Yoldan geçen vatandaşı çevir o bile olur) eth dedi: Bu forumun mizah anlayışı kadar iğrenç bir şey görmedim. Çöp mizah. Genişletmek için tıkla... Konu kötü de olsa gelen yorumlar kurtarıyor. Zamanımız boşa gitmiyor
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.928 Makaleler 21 Çözümler 30 16 Mart 2022 #23 AXCHNEER dedi: Veritabanını şişiren boş bir konu. Genişletmek için tıkla... Ma man.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 16 Mart 2022 #24 Yarildim, hihiha, zuhahah, "asdasdasd". Komik olmayan bir konuydu ama gulmus gibi yapacagim. Mizah ve Eglence'ye saygim var.
Yarildim, hihiha, zuhahah, "asdasdasd". Komik olmayan bir konuydu ama gulmus gibi yapacagim. Mizah ve Eglence'ye saygim var.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2022 #25 Aslında bu konuyu biraz da ironik amaçlı açtım. Ayrıca Everest'e biraz kinim var şu an.