Yeni Fable oyunu duyuruldu

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Hiç alakam olmayan bir seri. Dün etkinlikte ilk gösterilen oyun olmasına rağmen kimse de konusunu açmadı. Ha yine de adını duyduğum eski ve mizahi yönüyle öne çıkan bir seri anladığım kadarıyla. Fragmandan başka bir şey göstermediler. Yine de seveni için yeni bir oyun geliyor diyebiliyoruz en azından.

Henüz Steam sayfası açılmamış. Xbox sayfasında ise ilk günden Game Pass'de olacağı, PC ve konsola(Xbox Series X/S'e özel olacak gibi gözüküyor) çıkacağı yazıyor.

Fragman:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xbox sayfası:

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk oyunu uzun süre önce almıştım halen oynamadım, fiyatı da zamlanmış ben çok ucuza almıştım. Açıkçası hiçbir fikrim yok oyuna dair sadece kılıç büyü vs kullandığımız bir oyun olduğunu biliyorum.

Epey önceden duyurulmuştu zaten. Şu an daha detaylı bir video var elimizde. Fable: The Lost Chapters oynadığım en iyi oyun. Hali ile oynadığım en iyi RPG.

İlk oyunun kalitesini verirler mi bilinmez, seçimler konusunda bile benzer kaliteyi sunsa yeterli.

Hikaye tarafında ilk oyunda kahraman olmak isteyen bir çocuğun hayatına eşlik ediyoruz. Çocukluğundan, gençliğine ve yaşlılığına kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı