Yeni fan nasıl takılır?

Geforce Mx130

Kilopat
Merhaba, Arctic P12 almayı düşünüyorum ancak aklımda 1-2 soru var.

SYS_FAN takmayınca bir sıkıntı olur mu? bu konuda da yazdığım gibi kasanın fanlarını SYS_FAN'a takınca sistem çalışmıyor çünkü kasanın kendi Molex'i var. Ben bunu SYS_FAN'a mi takmaliyim yoksa eğer Molex varsa Molex'e mi takmaliyim?

Üst tarafa egzoz fan takinca gerçekten işe yarıyor mu?

Full siyah sistemim var. Beyaz fan daha ucuza geliyor. Üst tarafına egzoz niyetine takacağım cok mu belli olur?

Arctic P12 fanlar PSU'dan beslenmez, anakarta takabilirsiniz.

Yeterli fan hava akışı varsa pek bir etkisi olmuyor kasa fanlarının. Yine de istiyorsanız takılabilir.

Üst fanlar pek belli olmaz genelde ama yine de kasanıza bağlı bir durum bu. Ben olsam siyah tercih ederdim.
SYS_Fan'a takınca çalışmıyor ya. Ondan dolayı bir sıkıntı olur mu?
Kasam Bitfenix Helios işlemcim max 65 gördü ancak Ekran kartı arada 75 falan oluyor. UV yapmak istiyorum ancak rehberlerden falan hiçbir sey anlamadım.

SYS_Fan'a takınca çalışmıyor ya. Ondan dolayı bir sıkıntı olur mu?
Anladığım kadarıyla onun sebebi fanın kendisi, o sokete fan bağlamak değil. Hem molex hem de anakart beslemesi olursa anakart kısa devreye düşüp çalışmayabilir, gayet normal bu. O yüzden Arctic fan bağladığınızda sorun olmaz, fanın gücünü sadece anakarttan alacaksınız.

Fanlar doğru şekilde bağlanmasına rağmen yine açılmazsa yeni konu açıp beni etiketleyebilirsin, yardımcı olurum.

O sistem için almak da pek bir şey değiştirmeyecek gibi, haberin olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı