Yeni fareye alışamamak

Makaleler
3
Arkadaşlar eski farem A4-TECH OP-620D, yenisi ise Rampage SMX-R85 GENTLE 1000Hz oyuncu faresi.
Eski faremin DPI seçeneği 1000 diye hatırlıyorum :/ Biliyorsanız diyebilirsiniz :D
Eski faremin 400-6400 şekilde. Uygulamasından 1000 DPI seçeneğine alsam bile eski faremden daha yavaş hareket ediyor.
Neden oluyor bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar eski farem a4-tech OP-620D, yenisi ise Rampage SMX-R85 gentle 1000Hz oyuncu faresi.
Eski faremin DPI seçeneği 1000 diye hatırlıyorum :/ biliyorsanız diyebilirsiniz :D
eski faremin 400-6400 şekilde. Uygulamasından 1000 DPI seçeneğine alsam bile eski faremden daha yavaş hareket ediyor.
Neden oluyor bu?

O mouseda en fazla 800 DPI olur (A4Tech'den bahsediyorum) yeni aldığınız farenin uygulama ayarıyla Windows fare ayarları arasında değişiklik yaptınız mı?

Arkadaşlar eski farem a4-tech OP-620D, yenisi ise Rampage SMX-R85 gentle 1000Hz oyuncu faresi.
Eski faremin DPI seçeneği 1000 diye hatırlıyorum :/ biliyorsanız diyebilirsiniz :D
eski faremin 400-6400 şekilde. Uygulamasından 1000 DPI seçeneğine alsam bile eski faremden daha yavaş hareket ediyor.
Neden oluyor bu?

O zaman eski faren daha az DPI az sahipmiş eğer kullanıyorsan daha az DPI al.

Sebebi bu vidoda olabilir.
Fareye bir türlü adapte olamıyorsanız sorunun çözümü bu videoda bu ayrı yaptıktan sonra rahatınıza bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı