Çözüldü Yeni format atılan bilgisayara işlemci driveri kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

484169

Hectopat
Windows 10'dan Windows 7'ye geçtim ancak işlemci driverini bulamıyorum. İşlemci i5 3210, ancak laptop nasıl bulurum ve kurarım bilgisi olan var mı?

Hiçbir bilgim yok sanırım öyle.

O zaman ben HD grafik indirmek istiyorum değil mi? ama bulamıyorum.
Şu konuyu bi dener misiniz?

Bunu denenmiştim olmamıştı.

Çözüm
Hocam bunu indirip kuracağım daha sonra tüm Windows 7 güncellemelerini yapacak mı?

Hocam ben yaptığımda program ilk olarak hepsini indiriyor (biraz uzun sürmüştü) sonra laptopu yeniden başlattı ve Windows Update de bütün güncellemeler gelmişti.

Tabii ayrıyeten Windows Update'den bütün güncelleştirmelerin indirmelerini başlatacaksın.

Hocam ben yaptığımda program ilk olarak hepsini indiriyor (biraz uzun sürmüştü) sonra laptopu yeniden başlattı ve Windows Update de bütün güncellemeler gelmişti.
win 7 için değil mi? bir keresinde yanlışlıkla bir sürü saçma sapan driver yada dosya açıp sisteme zarar vermiştim.

win 7 için değil mi? bir keresinde yanlışlıkla bir sürü saçma sapan driver yada dosya açıp sisteme zarar vermiştim.
Yok hocam W7 için bende şuan w7 kullanıyorum w10 da sürekli laptop çöküyordu anca w7 de adam gibi kullanabilmeye başladım.

Yok hocam W7 için bende şuan w7 kullanıyorum w10 da sürekli laptop çöküyordu anca w7 de adam gibi kullanabilmeye başladım.
Hocam vallahi çok teşekkürler sanırım ben yanlış anlamışım hd grafik kurdum gerekli ayarları yaptım ve win10 da kasan pc 7 de harika oldu tekrardan çok teşekkürler.

Hocam vallahi çok teşekkürler sanırım ben yanlış anlamışım hd grafik kurdum gerekli ayarları yaptım ve win10 da kasan pc 7 de harika oldu tekrardan çok teşekkürler.
Bir şey değil hocam bir sorununuz olursa ben burdayım laptoplar zaten birbirine benziyor kolay çözeriz.İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…