Yeni format atılan bilgisayarda tüm oyunlar hata vermeden atıyor

ömer_00.12

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTx 4060 ti
12400f i5
16 gb ram
1tb ssd
RAM
Gskill 16gb
SSD veya HDD modeli
Adata 850 lite
Ekran kartı
Rx7900xtx
Anakart
Asus h610m k d4
İşlemci
İntel core i5 12400f
Bilgisayarıma yeni format attım ve bütün oyunlar hata vermeden atıyor Opera ve Chrome'da 1080P'de YouTube'da videolar donuyor Memtest ile RAM'leri test ettim sorun çıkmadı bir de Rust'ta bu hatayı verdi.

Dosya Ekleri

• file-6iCGpo2MatD8CnKTcWBQsa (1).jpeg
    337,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Bilgisayarıma yeni format attım ve bütün oyunlar hata vermeden atıyor Opera ve Chrome'da 1080P'de YouTube'da videolar donuyor Memtest ile RAM'leri test ettim sorun çıkmadı bir de Rust'ta bu hatayı verdi.
Tekrar temizinden bir format daha at.

Formattan evvel sorun var mıydı? Ayarları falan değiştirdiysen belki BIOS'tan XMP falan sıfırla istersen. Ya da direkt BIOS'u sıfırla. 0xC5 hatası bu bellek erişim ihlali. RAM kaynaklı oluyor.

Tekrar temizinden bir format daha at.

Maalesef internetim aşırı yavaş işkence çekiyorum oyunları indirirken.

Formattan evvel sorun var mıydı? Ayarları falan değiştirdiysen belki BIOS'tan XMP falan sıfırla istersen. Ya da direkt BIOS'u sıfırla. 0xC5 hatası bu bellek erişim ihlali. RAM kaynaklı oluyor.

Merhaba BIOS'u sıfırladım ve Rus'ta girebiliyorum ama oyunun ortasında atıyor ve formattan önce yoktu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…