B Burak Deniz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #1 Bilgisayarıma format attım ve gerekli programlar hangileri? Şu an bilgisayarım bomboş. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2014
btk51 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 611 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #2 Bunları yükleyebilirsiniz. Ccleaner Origin Steam Utorrent K-Lite Codec Pack Java Adobe Flash Ve en önemlisi güvenlik yazılımı
Bunları yükleyebilirsiniz. Ccleaner Origin Steam Utorrent K-Lite Codec Pack Java Adobe Flash Ve en önemlisi güvenlik yazılımı
O Onur Bey Ziyaretçi 27 Eylül 2014 #3 btk51 dedi: Bunları yükleyebilirsiniz. Ccleaner Origin Steam Utorrent K-Lite Codec Pack Java Adobe Flash Ve en önemlisi güvenlik yazılımı Genişletmek için tıkla... Adobe flash yüklemeye gerek yok. Google Chrome da var.
btk51 dedi: Bunları yükleyebilirsiniz. Ccleaner Origin Steam Utorrent K-Lite Codec Pack Java Adobe Flash Ve en önemlisi güvenlik yazılımı Genişletmek için tıkla... Adobe flash yüklemeye gerek yok. Google Chrome da var.
btk51 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 611 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #5 Silinen üye dedi: Adobe Flash yüklemeye gerek yok. Google Chrome da var. Genişletmek için tıkla... Belki Chrome kullanmayacak.
Silinen üye dedi: Adobe Flash yüklemeye gerek yok. Google Chrome da var. Genişletmek için tıkla... Belki Chrome kullanmayacak.
O Onur Bey Ziyaretçi 27 Eylül 2014 #6 btk51 dedi: Belki Chrome kullanmayacak. Genişletmek için tıkla... Belki kullanacak.
ProduceRWT Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 799 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Producer 27 Eylül 2014 #7 Dostum kullanılacak şartlar için değişebilir.
btk51 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 611 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #8 Silinen üye dedi: Belki kullanacak. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanacaksa kurmaz, kullanmayacaksa kurar. Kendi bileceği iş.
Silinen üye dedi: Belki kullanacak. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanacaksa kurmaz, kullanmayacaksa kurar. Kendi bileceği iş.
ProduceRWT Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 799 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Producer 27 Eylül 2014 #9 btk51 dedi: Kullanacaksa kurmaz, kullanmayacaksa kurar. Kendi bileceği iş. Genişletmek için tıkla... Dostum tersi olmayacak mı?
btk51 dedi: Kullanacaksa kurmaz, kullanmayacaksa kurar. Kendi bileceği iş. Genişletmek için tıkla... Dostum tersi olmayacak mı?
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2014 #10 Winrar Ccleaner Speecy Utorrent Google Chrome Net Framework