Dün FreeDOS bir laptop satın aldım. İçine Windows 10 kurdum ardından masaüstü geldi ve kurulum tamamlandı. Bilgisayarın Ethernet girişi yok bu yüzden sadece kablosuz bağlanıyor. Kablosuz bağlanmak için de benden sürücü kurmamı istiyor ama internet olmadığı için sürücü de kuramıyorum. Nasıl halledeceğim?
Telefondan laptopun Wi-Fi sürücüsünü indir telefonu USB kablosu ile bağla PC'ye sonra kur. Eğer telefon yoksa bir internet kafeye ya da bilgisayar tamircisine git orada indir at flashına kur sonra.
Teşekkür ederim. Kendimce bir çözüm buldum hallettim. Telefonumu USB ile bilgisayara bağlayıp mobil veri paylaşımını açıp öyle tüm sürücüleri kablosuz olarak indiriyorum.
Teşekkür ederim. Kendimce bir çözüm buldum hallettim. Telefonumu USB ile bilgisayara bağlayıp mobil veri paylaşımını açıp öyle tüm sürücüleri kablosuz olarak indiriyorum.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
Gaming ürünlerinde genelde sürücüler için bir flash disk verilir ama sizde çıkmadı herhalde.
MSI görünce direkt gaming diye atladım kusura bakmayın şimdi kontrol ettim modeli.