AizAdam Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Merhaba, yeni format attığım bilgisayara VCRedist yükleyemiyorum bir sürü hata veriyor. Yardımcı olabilir misiniz nasıl yapabilirim? Dosya Ekleri resim_2024-06-30_235347752.png 16,6 KB · Görüntüleme: 37 resim_2024-06-30_235903349.png 7,1 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba, yeni format attığım bilgisayara VCRedist yükleyemiyorum bir sürü hata veriyor. Yardımcı olabilir misiniz nasıl yapabilirim?
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 Çalıştırdığınız BAT dosyası ile kurulum dosyaları aynı konumda mı? Artı 0 Eksi
KS KS AizAdam Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 Kl_as dedi: Çalıştırdığınız BAT dosyası ile kurulum dosyaları aynı konumda mı? Genişletmek için tıkla... Aynı konumda ama ben yine de tek tek kurmayı denedim olmadı. Artı 0 Eksi
Kl_as dedi: Çalıştırdığınız BAT dosyası ile kurulum dosyaları aynı konumda mı? Genişletmek için tıkla... Aynı konumda ama ben yine de tek tek kurmayı denedim olmadı.
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #4 AizAdam dedi: Aynı konumda ama ben yine de tek tek kurmayı denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... RAR üzerinden çalıştırmıyorsanız ve aynı klasördeyse ama sorun yaşıyorsanız tavsiyem bir daha doğru bir kaynaktan indirmek olacaktır. Artı 0 Eksi
AizAdam dedi: Aynı konumda ama ben yine de tek tek kurmayı denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... RAR üzerinden çalıştırmıyorsanız ve aynı klasördeyse ama sorun yaşıyorsanız tavsiyem bir daha doğru bir kaynaktan indirmek olacaktır.
KS KS AizAdam Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #5 Kl_as dedi: RAR üzerinden çalıştırmıyorsanız ve aynı klasördeyse ama sorun yaşıyorsanız tavsiyem bir daha doğru bir kaynaktan indirmek olacaktır. Genişletmek için tıkla... Nereden indirmem lazım doğru kaynaktan indirdiğimi düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Kl_as dedi: RAR üzerinden çalıştırmıyorsanız ve aynı klasördeyse ama sorun yaşıyorsanız tavsiyem bir daha doğru bir kaynaktan indirmek olacaktır. Genişletmek için tıkla... Nereden indirmem lazım doğru kaynaktan indirdiğimi düşünüyorum.
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #6 AizAdam dedi: Nereden indirmem lazım doğru kaynaktan indirdiğimi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri yeterli olacaktır. Daha eski sürümler için ben buradan kuruyordum Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One May 2024 Download Artı 0 Eksi
AizAdam dedi: Nereden indirmem lazım doğru kaynaktan indirdiğimi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri yeterli olacaktır. Daha eski sürümler için ben buradan kuruyordum Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One May 2024 Download
KS KS AizAdam Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #7 Kl_as dedi: En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri yeterli olacaktır. Daha eski sürümler için ben buradan kuruyordum Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One May 2024 Download Genişletmek için tıkla... Yaptım ama şimdi de böyle bir hata veriyor bilginiz var mı? Dosya Ekleri resim_2024-07-01_001532723.png 8,1 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
Kl_as dedi: En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri yeterli olacaktır. Daha eski sürümler için ben buradan kuruyordum Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One May 2024 Download Genişletmek için tıkla... Yaptım ama şimdi de böyle bir hata veriyor bilginiz var mı?