Yeni FurMark arayüzünde ayarlar nasıl yapılmalı?

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. Birçok video gördüm fakat yeni FurMark arayüzü ayarları tam olarak nasıl olmalı bulamadım. Daha önce programları kullanmadım teste başlamadan önce ayar önerisi yapabilir misiniz?

Bu yeni FurMark programını ilk defa gördüm. Bence bunu silip eski sürümden test etmeniz daha mantıklı olur, eğer sıcaklığa değil de skora bakacaksanız.

Bu yeni FurMark programını ilk defa gördüm. Bence bunu silip eski sürümden test etmeniz daha mantıklı olur, eğer sıcaklığa değil de skora bakacaksanız.

Sıcaklığa değil de skora bakacaksınız derken anlamadım hangisi hangisini gösteriyor? Bu arada bu son sürüm haliymiş.

Sıcaklığa değil de skora bakacaksınız derken anlamadım hangisi hangisini gösteriyor? Bu arada bu son sürüm haliymiş.

Siz sıcaklığı test etmek için mi yüklediniz progra mı? Eğer ne kadar FPS verdiğini test etmek istiyorsanız çoğu çekilmiş FPS değerleri eski programda var, tani demek istediğim gücünü ölçmek ve karşılaştırma yapmak istiyorsanız eski program daa iyi olacaktır. Şayet eğer sıcaklık değerleri istiyorsanız daha kolay arayüz ile size OCCT önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…