Yeni gelen öğretmenin kararı için dilekçe verilir mi?

beratx5806

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben İmam Hatip'te okuyorum. Kuran öğretmenimiz değişti ve yerine okuldan başka bi öğretmen geldi. Önceden verdiğimiz ezberleri 0'dan başlatacakmış, itiraz ettik ama umursamadı. 60 güne 20 ezber nasıl sığcak bilmiyorum, yaptığı da haksızlık. Benim vereceğim notun ezberini ben dinlerim diyor, dilekçe verme falan yapabilirmiyiz acaba? Yoksa ben bu hoca yüzünden sınıfta kalıcağım matematik ve fizikten de kalıyorum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben imam Hatip'te okuyorum. Kuran öğretmenimiz değişti ve yerine okuldan başka bir öğretmen geldi. Önceden verdiğimiz ezberleri 0'dan başlatacakmış, itiraz ettik ama umursamadı. 60 güne 20 ezber nasıl sığcak bilmiyorum, yaptığı da haksızlık. Benim vereceğim notun ezberini ben dinlerim diyor, dilekçe verme falan yapabilir miyiz acaba? Yoksa ben bu hoca yüzünden sınıfta kalacağım matematik ve fizikten de kalıyorum zaten.

Matematik, fizik ve bundan kalırsan sınıfta kalmazsın bu arada. İkinci seçenek okulu değiştirmek. Üçüncü seçenek de CİMER'e veya müdüre şikayet etmek.

Dilekçe versen de kurtarmaz topluca müdüre gidin. Bu sorunu yaşayan tek sensen hak etmişsindir demektir.

Hayır ben çoğu ezberimi vermiştim sınıfta hepsini verenler bile var, 6 ayda zor bitti 2 aya hepsi nasıl sığsın?

Matematik, fizik ve bundan kalırsan sınıfta kalmazsın bu arada. İkinci seçenek okulu değiştirmek. Üçüncü seçenek de CİMER'e veya müdüre şikayet etmek.

Mat fizik ve kurandan kalırsam toplam 3 ders ediyor, sınıfta kalmıyor mu?

Gidin topluca şikayet edin müdüre. Hakkınızı savunmaktan korkmayın. Dediğiniz kadar zorsa hocanızın yaptığı akıl karı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı