M MacTavishAO Picopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 403 Çözümler 1 6 Ağustos 2022 #11 Hangi firma acaba? Ben çoğu teknik servis gibi yerlerde müşteriyle ilgilenen insanlar görmedim. Çok kasmaya gerek yok bence.
Hangi firma acaba? Ben çoğu teknik servis gibi yerlerde müşteriyle ilgilenen insanlar görmedim. Çok kasmaya gerek yok bence.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 6 Ağustos 2022 #12 selimtti dedi: Olmadığınız biri gibi davranmayın yeter bence. Genişletmek için tıkla... Babamın yanında biraz tecrübelensem de iş yeri sahibi biraz gözümü korkuttu, umarım bu işten ayrılmam çünkü ayrılırsam artık okuduğum bir okulda olmayacağı için sıkıntıya düşerim. MacTavishAO dedi: Hangi firma acaba? Ben çoğu teknik servis gibi yerlerde müşteriyle ilgilenen insanlar görmedim. Çok kasmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Firma değil fakat bu ilçede 3 tane şubeleri var ve genelde iPhone ve son model Samsung cihazları tamir ediyorlar.
selimtti dedi: Olmadığınız biri gibi davranmayın yeter bence. Genişletmek için tıkla... Babamın yanında biraz tecrübelensem de iş yeri sahibi biraz gözümü korkuttu, umarım bu işten ayrılmam çünkü ayrılırsam artık okuduğum bir okulda olmayacağı için sıkıntıya düşerim. MacTavishAO dedi: Hangi firma acaba? Ben çoğu teknik servis gibi yerlerde müşteriyle ilgilenen insanlar görmedim. Çok kasmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Firma değil fakat bu ilçede 3 tane şubeleri var ve genelde iPhone ve son model Samsung cihazları tamir ediyorlar.