Yeni gözlük görüntüyü daha bulanık gösteriyor

yigit.ked

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Hatay iskenderun
Gozlugumu degistirdim numarasi biraz arttigini soyledi. Eskisi cizildigi icin degistirmistim 0.25 falan artmis sanirim goz numaram ama gozlugu cikartinca ekrani daha iyi goruyorum. Gozlukluyken kucuk seyler daha kotu gozukuyor bir de efekt var gibi oluyor. Gozlugu cikarinca farkli goruyom takinca daha canli gosteriyor. Zamanla alisir miyim ekrani gormem duzelir mi?

Gözlüğü ilk taktığında normal olabilir zamanla alışırsın. Geçmiş olsun. Ama unutma biz doktor değiliz, kötüye giderse danışmayı unutma.

Merhaba 2 gün önce astigmat 0.25 derece düştüğü için ben de yeni cam ve çerçeve aldım. 2 gündür harfleri, nesneleri hafif bulanık görüyorum eski gözlüğüm daha net gösteriyor. Sorunu çözebildiniz mi?

Hemen hemen 6-7 yıldır gözlük kullanıyorum, cam değiştikten sonraki ilk bir hafta alışma süresi oluyor.
Devam ederse doktoru arayıp görüşebilirsiniz.

Hemen hemen 6-7 yıldır gözlük kullanıyorum, cam değiştikten sonraki ilk bir hafta alışma süresi oluyor.
Devam ederse doktoru arayıp görüşebilirsiniz.
Yanıt için teşekkürler. 20 senedir gözlük kullanıyorum böyle durum yaşamamıştım. Biasferik cam yaptırdım acaba cam kalitesi değiştiği için mi böyle oluyor anlamadım.

Yanıt için teşekkürler. 20 senedir gözlük kullanıyorum böyle durum yaşamamıştım. Biasferik cam yaptırdım acaba cam kalitesi değiştiği için mi böyle oluyor anlamadım.
Evet hocam, cama ekstra eklenen özelliklerde etki ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…