3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 9 Nisan 2021 #11 Fischerk dedi: Android Market geri gelse keşke. Uygulamalarım orada kaldı. Genişletmek için tıkla... O ne?
Fischerk dedi: Android Market geri gelse keşke. Uygulamalarım orada kaldı. Genişletmek için tıkla... O ne?
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #12 384311 dedi: O ne? Genişletmek için tıkla... Google Play'in eski adı.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 9 Nisan 2021 #13 384311 dedi: O ne? Genişletmek için tıkla... Google Play gelmeden önceki Android telefonlar için market.
384311 dedi: O ne? Genişletmek için tıkla... Google Play gelmeden önceki Android telefonlar için market.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #14 Fischerk dedi: Google Play gelmeden önceki Android telefonlar için market. Genişletmek için tıkla... Hayır, zaten Google Play Android Market oluyor. Sadece eski adı Android Market.
Fischerk dedi: Google Play gelmeden önceki Android telefonlar için market. Genişletmek için tıkla... Hayır, zaten Google Play Android Market oluyor. Sadece eski adı Android Market.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 9 Nisan 2021 #15 cokl dedi: Hayır, zaten Google Play Android Market oluyor. Sadece eski adı Android Market. Genişletmek için tıkla... Hocam Play Store kitaplığımda Android Market var benim. Yükleyemiyorum fakat uyumlu değil cihazın ile diyor. Eski uygulamalarımın hepsi oradaydı.
cokl dedi: Hayır, zaten Google Play Android Market oluyor. Sadece eski adı Android Market. Genişletmek için tıkla... Hocam Play Store kitaplığımda Android Market var benim. Yükleyemiyorum fakat uyumlu değil cihazın ile diyor. Eski uygulamalarımın hepsi oradaydı.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.025 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 9 Nisan 2021 #16 Aslını söylemek gerekirse ben pek beğenmedim. (Belki zamanla beğenebilirim tabii.) Benim telefonumda bu yüklü ve sabah Uygulamalar sekmesini zor buldum.
Aslını söylemek gerekirse ben pek beğenmedim. (Belki zamanla beğenebilirim tabii.) Benim telefonumda bu yüklü ve sabah Uygulamalar sekmesini zor buldum.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #17 Fischerk dedi: Hocam Play Store kitaplığımda Android Market var benim. Yükleyemiyorum fakat uyumlu değil cihazın ile diyor. Eski uygulamalarımın hepsi oradaydı. Genişletmek için tıkla... Beni üşenmeden ekran görüntüsü almaya zorladın. Eski adı Android Market olduğu yazıyor.
Fischerk dedi: Hocam Play Store kitaplığımda Android Market var benim. Yükleyemiyorum fakat uyumlu değil cihazın ile diyor. Eski uygulamalarımın hepsi oradaydı. Genişletmek için tıkla... Beni üşenmeden ekran görüntüsü almaya zorladın. Eski adı Android Market olduğu yazıyor.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 9 Nisan 2021 #18 cokl dedi: Beni üşenmeden ekran görüntüsü almaya zorladın. Eki Görüntüle 965938 Eski adı Android Market olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, fakat Play Store'deki kitaplığımdaki Android Market ne o zaman hocam onu anlayabilmiş değilim.
cokl dedi: Beni üşenmeden ekran görüntüsü almaya zorladın. Eki Görüntüle 965938 Eski adı Android Market olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, fakat Play Store'deki kitaplığımdaki Android Market ne o zaman hocam onu anlayabilmiş değilim.
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #19 Fischerk dedi: Biliyorum, fakat Play Store'deki kitaplığımdaki Android market ne o zaman hocam onu anlayabilmiş değilim.Eki Görüntüle 965949 Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım eskiden Android market otomatik yüklü gelmiyordu. Öyle bir şeyler hatırlıyorum sanki.
Fischerk dedi: Biliyorum, fakat Play Store'deki kitaplığımdaki Android market ne o zaman hocam onu anlayabilmiş değilim.Eki Görüntüle 965949 Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım eskiden Android market otomatik yüklü gelmiyordu. Öyle bir şeyler hatırlıyorum sanki.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #20 Fischerk dedi: Biliyorum, fakat Play Store'deki kitaplığımdaki Android Market ne o zaman hocam onu anlayabilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... O Google Play'in optimize edilmiş bir versiyonu sanırım. Açıklamayı oku anlarsın.
Fischerk dedi: Biliyorum, fakat Play Store'deki kitaplığımdaki Android Market ne o zaman hocam onu anlayabilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... O Google Play'in optimize edilmiş bir versiyonu sanırım. Açıklamayı oku anlarsın.