Bu bilgiyi nereden edindin? Daha Rockstar açıklama bile yapmadı. Harita değişikliği beklemiyorum ama oynanışı öyle bırakmazlar.

Yani oynanış konusunda demek istedigim o değildi. Fizik konusunda çok bir şey beklememek lazım. Rage motorundaki gibi bir oynanış olamaz yani. Elbette günümüze uyarlanmış oynanışla gelicektir.
Definitive Edition yazması düşündürücü geldi, Mafia 2 3 de Definitive çıktı ama aynı oyunların kontrastı oynanmış haliydi. Beklentimi bayağı düşürüyorum şu anda.

Firmadan firmaya değişir o olay. Mesela Saints Row'a da ayni şekilde yapmışlardı ama bayağı gelişmişti.
PC'yi bilmem de PS platformuna çıkarsa en az 40 Dolar'dan çıkar bence. PC'de PS'e göre daha ucuz olacağını düşünüyorum.

Ben 3'ü değil de Vice City ve San Andreas nasıl olacak çok merak ediyorum.

En çok bekledigim Vice City.

Unreal Engine, PES'in Unreal Engine'i gibi olmasın da
Nasıl kullanırsan öyle sonuç veriyor. Rockstar'ın öyle bir hata yapacağını sanmıyorum. Söylentilere göre Konami, mobil için geliştirdiği projeyi PC'ye konvert etmeye çalışmış ama yer mi PC çocuğu? Elinde patlamış tabi.

@Akif Muhtemelen başka bir firma tarafından ele alınacak bu proje. Rockstar her zamanki gibi üşengeçliğini konuşturmuş ve araya başkasını koymuş belli ki. Milletin gazını almak için yapılmış bir işlem olarak görüyorum ben bu Remastered projesini.

Ben de aynısını düşündüm aklıma başka ihtimal gelmedi ancak Rockstar neden ve nasıl güvensin ki?

RAGE varken neden Unreal Engine kullanıldığına dair bir fikri olan var mı acaba?
Emin olmamakla beraber Take Two Interactive, geçen yıl bir stüdyo satın aldı ve stüdyo Rockstar bünyesine katıldı. Bu stüdyo oyunlarını Unreal Engine ile geliştiriyordu, RAGE'e geçmeleri çok uzun zaman alacağı için oyunun Unreal Engine ile geliştirilmesine onay verdiler.

Ben de aynısını düşündüm aklıma başka ihtimal gelmedi ancak Rockstar neden ve nasıl güvensin ki?

Rockstar dundaee adında bir oyun firmasini satin alarak bunu yaptırıyor firmaya. Firma rageden daha çok Unreal Engine'ye hakim. Güzel bir iş çıkar bence. Rockstar onaylamıştır.

@Akif Şu an asıl ekip daha ciddi işlerle uğraşıyor olabilir. Bu düşüncelerim tamamen varsayım ama içerde farklı şeyler dönüyor. Son 2 yıldır ekip toplama çabası içindeydiler. Ardından GTA 6 sinyalleri verilmeye başlandı, haritası vs. sızdırıldı ve birkaç saygın kişi tarafından doğrulandı. Eğer bu iş GTA 6 değilse muhtemelen Red Dead Redemption 1'in Remake sürümü için çalışıyorlar. Yani benim çıkarımım bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…