Yeni Güncelleme Alan E-Tab 4 İçin Root

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıkar kardeşim ama biz mobogeniden root attımız için rootu istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz. Ben de öyle yapıorum. Root attıktan sonra cihaz yönetimide silersen mdm de gidiyor. Sonra tablet herşeye erişe biliyor. Sildikten sonra ben geri yüklicem dersen cihaz yönetimin apk sı bennde var. Upload eder veririm sana iyi günler kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Mobogenieden root ettim ama cihaz kernel bozuldu dedi kaldirdim duzeldi yardım eder misiniz?

Tablete format atmayı deneyin bende format atınca olmuştu. Kolay gelsin.

Tolgahan abi bu tabletin güncelleme alıp almadığını nereden anlıyoruz? Hızlı yapıyorum hepsini,bende diğer arkadaşın dediği gibi tc ve şifreden sonra çok yavşda olmuyor . Yaklaşık 30 sn felan sürüyor.

Aslında internetin hızlıysa benim önerim sana ayın 1 inde yapman bu işlemi. Kotan sıfırlanacağı için hızlı tc ve şifre gelir. Mesela bende şifreyi girdiğim an 1 veya 2 saniye sürüyor gelmesi.

Ya ahiler benim tablet güncellendi. Bildiğiniz bir launger var mı engellemeyen?

Bu arkadaşın dediğini yapmamanızı öneririm. Ayarlar.apk kurcalarsanız ayarlar komple silinir. Wifi bile açamazsınız. Başıma gelmişti.

Bu arkadaşın dediğini yapmamanızı öneririm. Ayarlar.apk kurcalarsanız ayarlar komple silinir. Wifi bile açamazsınız. Başıma gelmişti.
.APK ile ne alakası var anlamadım kardeşim birde ben böyle attım root arkadaşlarımada aynısını yaptın bişi olmadı.

Ya benim tableti sistem güncellendi artık bi şey yüklenmiyor. PC'ye bağlanmıyor. Şimdi bu güncellemeyi nasıl kaldırım?

Kardeşim bana güncelleyici, mdm ve mdm mesaj lazım upload etsene yandex diske. Linkini at bana ama ben bunu nasıl tekrar sistem uygulaması yaparım onu da yazarsan sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…