Yeni güncelleme ile YouTube'da uBlock Origin çalışmıyor

AdGuard sorunsuz ublock güncelleme ile tekrar gelebilir

Bende hiç sıkıntı yok. Chrome ile bağlı hesaptan oturum kapatıp bir süre öyle devam ediyorum. Yine uyarı görünce oturum açıyorum ve reklamsız devam. FireFox ile zaten hiç uyarı almıyorum.

Dediğiniz gibi çalıştı, teşekkür ederim. Altyapıları sıklıkla güncellemek gerekiyor galiba.

Ya da uBlock Origin ile anlaşma yapmış olabilirler çünkü 1-2 haftadır böyle el atarlardı herhalde.

Çıkan Bildirim'in üstüne sağ tıklayıp uBlock Origin ile engelle deyin. Ben öyle çözdüm sorunu

Ya da uBlock Origin ile anlaşma yapmış olabilirler çünkü 1-2 haftadır böyle el atarlardı herhalde.
Yok öyle bir şey. Adam insanların beklentisi olmasın diye bağış bile kabul etmiyor.

1-2 haftadır falan böyle değil. YouTube bu olayı daha uzun süredir yapıyor. Çözüm basit. uBO ya da AdGuard kullanmak ve kullanmayı bilmek.

uBO kullanıyorsanız ve bu olayla karşılaştıysanız shift tuşuna basılı tutarken önbelleği temizle deyip güncelle dediğinizde yenilediğiniz YouTube sayfasında sorun olmamalı. Çok düşük ihtimal uBO daha o YouTube güncellemesine filtre eklememiş olabilir. Bu sizin şanssızlığınız. YouTube güncellemesi size denk gelmiş. Bir süre sonra eklerler. O sırada embed linkinden falan izleyebilirsiniz.
AdGuard kullanmadım ama yeterince büyük bir firma olduğunu düşünürsek uBO gibi güncelleme sunucusu derdi yoktur diye düşünüyorum. Diğer eklentiler gibi salak olmadıkları için düzgün filtre oluşturup YouTube güncellemelerine karşılık veriyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…