Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 7 Eylül 2022 #1 Öncelikle merhaba. 2. el bir uygulamadan güvenilir bir uygulamadan hard disk aldım ve bugün elime ulaştı. Hard disk sağlığı 100 performans 100 gözüküyor. Bu hard diskin sağlamlığını test etmek için yeter mi? Dosya Ekleri fgh.png 73 KB · Görüntüleme: 52
Öncelikle merhaba. 2. el bir uygulamadan güvenilir bir uygulamadan hard disk aldım ve bugün elime ulaştı. Hard disk sağlığı 100 performans 100 gözüküyor. Bu hard diskin sağlamlığını test etmek için yeter mi?
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #2 HD Tune ile yavaş modda sektör testi yapın. Edit: Diskin ismi
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 7 Eylül 2022 #3 Selçuk Sercan dedi: HD Tune ile yavaş modda sektör testi yapın. Edit: Diskin ismi Genişletmek için tıkla... Onu görmemişim kusura bakmayın Selçuk Sercan dedi: HD Tune ile yavaş modda sektör testi yapın. Edit: Diskin ismi Genişletmek için tıkla... Bu verilerde bir sorun var mı acaba? Bunlar iyi değerler mi acaba? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 21,7 KB · Görüntüleme: 33 Screenshot_2.png 34,1 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 7 Eylül 2022
Selçuk Sercan dedi: HD Tune ile yavaş modda sektör testi yapın. Edit: Diskin ismi Genişletmek için tıkla... Onu görmemişim kusura bakmayın Selçuk Sercan dedi: HD Tune ile yavaş modda sektör testi yapın. Edit: Diskin ismi Genişletmek için tıkla... Bu verilerde bir sorun var mı acaba? Bunlar iyi değerler mi acaba?
Mehmet Sezer Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #4 Hahah disk ismi efsaneymiş hocam
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #5 Sıralı yazma bana çok düşük geldi. HD Tune Benchmark kısmından Write'ı işaretleyip test yapar mısınız?
Sıralı yazma bana çok düşük geldi. HD Tune Benchmark kısmından Write'ı işaretleyip test yapar mısınız?
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 7 Eylül 2022 #6 Selçuk Sercan dedi: Sıralı yazma bana çok düşük geldi. HD Tune Benchmark kısmından Write'ı işaretleyip test yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu anda HD Tune da bad sector testi yapıyorum şu anlık 150GB tarandı bir sorun yok bitsin hemen yaparım. Selçuk Sercan dedi: Sıralı yazma bana çok düşük geldi. HD Tune benchmark kısmından Write'ı işaretleyip test yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu an böyle. Selçuk Sercan dedi: Sıralı yazma bana çok düşük geldi. HD Tune benchmark kısmından Write'ı işaretleyip test yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Test bitti başlarken scanning Speed 115 ile başladı sona doğru 78'lere düştü. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 27,9 KB · Görüntüleme: 24 Screenshot_4.png 92,4 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 7 Eylül 2022
Selçuk Sercan dedi: Sıralı yazma bana çok düşük geldi. HD Tune Benchmark kısmından Write'ı işaretleyip test yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu anda HD Tune da bad sector testi yapıyorum şu anlık 150GB tarandı bir sorun yok bitsin hemen yaparım. Selçuk Sercan dedi: Sıralı yazma bana çok düşük geldi. HD Tune benchmark kısmından Write'ı işaretleyip test yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu an böyle. Selçuk Sercan dedi: Sıralı yazma bana çok düşük geldi. HD Tune benchmark kısmından Write'ı işaretleyip test yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Test bitti başlarken scanning Speed 115 ile başladı sona doğru 78'lere düştü.
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #7 Sektörlerin hepsinin temiz olması çok memnun edici, yazma hızı da o disk için yeterli düzeyde. Hayırlı olsun.
Sektörlerin hepsinin temiz olması çok memnun edici, yazma hızı da o disk için yeterli düzeyde. Hayırlı olsun.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 7 Eylül 2022 #8 Selçuk Sercan dedi: Sektörlerin hepsinin temiz olması çok memnun edici, yazma hızı da o disk için yeterli düzeyde. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Çözüm olarak işaretlemek istiyorum ama hatamdan dolayı yeniden rehber olarak açtım galiba konuyu.
Selçuk Sercan dedi: Sektörlerin hepsinin temiz olması çok memnun edici, yazma hızı da o disk için yeterli düzeyde. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Çözüm olarak işaretlemek istiyorum ama hatamdan dolayı yeniden rehber olarak açtım galiba konuyu.
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #9 Alheratzz dedi: Teşekkürler. Çözüm olarak işaretlemek istiyorum ama hatamdan dolayı yeniden rehber olarak açtım galiba konuyu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Mesajı çözüldü olarak raporlarsanız moderatörler halleder diye düşünüyorum.
Alheratzz dedi: Teşekkürler. Çözüm olarak işaretlemek istiyorum ama hatamdan dolayı yeniden rehber olarak açtım galiba konuyu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Mesajı çözüldü olarak raporlarsanız moderatörler halleder diye düşünüyorum.