stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.463 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar Teknobiyotik'ten aldığım HDD'deki ses aşağıdaki linkte. Normal olmadığını düşünüyorum, ilk kez çalışması ile alâkalı bir durum olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Arkadaşlar Teknobiyotik'ten aldığım HDD'deki ses aşağıdaki linkte. Normal olmadığını düşünüyorum, ilk kez çalışması ile alâkalı bir durum olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.463 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #11 Değişim aldım ve yeni gelen HDD'de de bu sorun var. Diğeri kadar olmasa da bir şeyler kurulurken ses bariz olarak geliyor. Bir daha da Teknobiyotik'ten alışveriş yapmam. Sizden ricam ses atabilir misiniz acaba hocam? Karşılaştırma için. Yener K. dedi: @Assecreed hocam, bana da normal gelmedi. Dediğim gibi bende 3 adet mekanik disk var. Bu kadar sesi yok. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Değişim aldım ve yeni gelen HDD'de de bu sorun var. Diğeri kadar olmasa da bir şeyler kurulurken ses bariz olarak geliyor. Bir daha da Teknobiyotik'ten alışveriş yapmam. Sizden ricam ses atabilir misiniz acaba hocam? Karşılaştırma için. Yener K. dedi: @Assecreed hocam, bana da normal gelmedi. Dediğim gibi bende 3 adet mekanik disk var. Bu kadar sesi yok. Genişletmek için tıkla...