Yeni harddisk sonrası yavaşlama

metehan16459

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın harddiski bozulmuştu. Yeni bir harddisk aldım 1 TB ve format attırdım bilgisayara. Bu olaylardan sonra bilgisayar yavaşladı.

Windows 10-Pro
PSU: 250 Watt
İşlemci: i5-2400
Ekran Kartı: R7 240
RAM: 8GB

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer parçalar nasıl. Güncel sürücüler yüklü mü? En önemlisi PSU en az 400 WATT üstü olması gerekli. Elinizde ki tam yetmiyor olabilir. Hatta yetmez. Bileşenlere tam güç veremez. Bu da sistemin performansı düşürür. Hata bozar.

PSU ile alakası yoktur 12V güç çeken bir bileşen için ha 600 ha 1000W PSU’nun bir farkı yoktur. Ya HDD’niz bozuk ve ya okuma parçası sorunlu ya da size öyle geldiğini düşünüyorum psikolojiktir muhtemelen. Garantiye yollasanız bile sizin yaptığınıza benzer programlarla test edip bir sorun görmezlerse hiçbir işlem yapmadan size geri yollarlar.

Ya hdd sağlam gözüküyor eski harddisk takılıykende bi sıkıntı çıkmıyordu bu PSU ile driverlerda ekran kartı ve anakartı güncelledim,BİOS u sıfırlasam işe yararmı
Arkadaşlar harddisk biraz çalıştıktan sonra kasma baya azalıyor ama ilk 30dk kasıyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı