eren pasabeyzade Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #1 Merhabalar. Bugün harddisk aldım kurulumunu yaptım ardından bilgisayarı actım ama bilgisayar harddiski görmüyor. Ne yapmam gerek bir arkadaş formatlaman gerek dedi fikirleriniz benim için önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2015
Merhabalar. Bugün harddisk aldım kurulumunu yaptım ardından bilgisayarı actım ama bilgisayar harddiski görmüyor. Ne yapmam gerek bir arkadaş formatlaman gerek dedi fikirleriniz benim için önemli.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Temmuz 2015 #2 Fareyi ekranın en sol alt kısmına sürükleyip sağ tıklayın. Açılan menüden Disk Yönetimi seçeneğini seçin. Disk Yönetimi açılır açılmaz zaten size bir uyarı penceresi çıkartacak yeni disk var diye. GPT biçimi ile yeni diski sisteme dahil edin. Daha sonra diske yine buradan sağ tıklayıp "Yeni Basit Birim" deyip İleri İleri demeniz yeterli.
Fareyi ekranın en sol alt kısmına sürükleyip sağ tıklayın. Açılan menüden Disk Yönetimi seçeneğini seçin. Disk Yönetimi açılır açılmaz zaten size bir uyarı penceresi çıkartacak yeni disk var diye. GPT biçimi ile yeni diski sisteme dahil edin. Daha sonra diske yine buradan sağ tıklayıp "Yeni Basit Birim" deyip İleri İleri demeniz yeterli.
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #3 Recep abimiz anlatmış zaten. Bizim daha anlatmamıza gerek yok.