Yeni hat önerisi

Makaleler
9
Daha fazla  
Herkese iyi gunler. Şu an Vodafone kullanıyorum. Yeni bir numara almak istiyorum. Vodafone dusunuyorum yine sebebi ise 10 gunluk 10 GB internet veren tarifesi var bu cok hosuma gidiyor. Fakat diger normal tarifleri ise pahali. Var mi oneriniz? Şu an koyde oldugum icin mobil internet kullanıyorum ve cok internet gidiyor. Faturasiz hangisi avantajli olur? Türk Telekom veya Turkcell denemeli miyim?

Köyde hangisi çeker ona bak. Şehir de yaşıyorsan sanırım Türk Telekom'un tarifeleri daha avantajlı.

Koyde hepsi cekiyor. Ama en iyi cekeni Turkcell. Fakat benim icin onemli olan en ucuz internet kullanabilecegim operator.

Köyde hangisi çeker ona bak. Şehir de yaşıyorsan sanırım Türk Telekom'un tarifeleri daha avantajlı.

Yeni hat alırsan 500tl falan ödemen gerekiyor haberin olsun.
Odemeye alistik artik. 500 lira sorun degil.

Hatlar arası çekim performansının çok değişmediğini düşünüyorum telefondaki yonga ile alakalı genel olarak.
Ayni fikirdeyim.

Ankaranin gobeginde vodafone cekmiyordu J7 Core telefonumda 🤣 Bundan dolayi ucuz internet veren istiyorum.

En iyi türkcell çekiyor diyorsunuz ve ucuz olsun diyorsunuz. O zaman tam adresine geldiniz. NetGsm ile hem ucuz hemde Türkcell baz istasyonlarından hizmet alabilirsiniz. Yeni numara alacaksanız da 0510 ile sıfır hiç kullanılmamış numaralar alabilirsiniz.
Mantikli xD

Yalnız bilin isterim banka entegrasyonu bitmedi. Entegrasyonu biten bankalar hadi (t. O. M. Bank), TEB, Papara, Kuveyt Türk, Türkiye İş Bankası, Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Halkbank, DenizBank, Şekerbank ve emlak katılım bankası.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı